Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Αποκάλυψη – βόμβα απο την Πολωνία! Οι Ουκρανοί νεοναζι εκπαιδεύτηκαν στον Πολωνικο στρατό πριν το πραξικόπημα!


20140418-175716.jpg

Μια αποκάλυψη φωτιά για το πραξικόπημα της Ουκρανιας και τον ρόλο του ΝΑΤΟ κάνουν σήμερα Πολωνικα μέσα. Το Πολωνικό ΥΠΕΞ είχε καλέσει Ουκρανούς ναζι τον Σεπτέμβρη του 2013, οι οποίοι στην συνέχεια εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδο εξω απο την Βαρσοβία! Αυτή η αποκάλυψη…

εμπλέκει το ΝΑΤΟ και την Πολωνία στην θηριωδία των ναζί, σε σημείο που η Πολωνία αποκαλείται “Σλαυοι Τούρκοι του ΝΑΤΟ”! Για να καταδείξει τον σκοτεινό ρόλο της χώρας που μπορεί να συγκριθεί με τον αντίστοιχο της Τουρκίας.
Την ίδια στιγμή, τα ΜΜΕ της Δανιας επιβεβαιώνουν την αποκάλυψη του Πούτιν για την κρυφή ηχογράφηση της συνομιλίας τους απο τον Ρασμουσεν του ΝΑΤΟ.
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ!ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;
    ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ Ν'ΑΠΟΤΥΧΕΙ...
    Η ΓΙΟΥΛΙΑ ΘΑ'ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΙΣΑΞΙΟ ΜΙΑΣ ΜΑΦΙΟΖΑΣ(ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΗΣ)ΟΙ ΓΙΑΤΣΕΝΙΟΥΚ/ΚΛΙΤΣΚΟ/ΤΙΑΓΚΝΙΜΠΟΚ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ,Ο ΜΠΟΞΕΡ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ ΚΙ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΟΛΟΝΤΟΜΟΡ ΤΟΥ 1932-33(ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΛΙΜΟΥ)ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....Ο ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΙΗΣΟΥΪΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΤΟΤΕ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΟΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΙΤΟΒΟΛΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΞΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ....Έ,ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ-ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤ- ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΝΑ ΚΡΥΟ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ...
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝ!ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΤΟΥ Ν.Α. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Θ'ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ.ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ,ΚΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΜΠΑΝΤΕΡΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΜΑΝΔΑΜΙΤΣΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ,ΤΗΣ ΤΟ'ΧΩ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ 'ΝΟΜΙΖΕΙ' ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΨΕΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ!ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΧΙΤΛΕΡΟΜΠΑΜΠΑΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙ : ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΟΥΣ!ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΑΝ ΒΑΡΟΜ=ΓΙΑΤΙ;ΙΧ ΒΑΪΣ ΝΙΤ=ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕ ΑΗΔΙΑ.ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΚΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΤΣΑΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΚΡΑΤΗ.ΔΕΝ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο 'ΘΕΪΚΟΣ ΚΥΒΟΣ' ΕΡΡΙΦΘΗ....
    ΙT'S PAY TIME......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.