Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ? Θεοδωράκης: Θέλουμε να είμαστε ψηλά για να επιβάλλουμε όρους συνεργασίας σε ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ.

Θεοδωράκης: Θέλουμε να είμαστε ψηλά για να επιβάλλουμε όρους συνεργασίας σε ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ

Δυστυχώς……μας αποπροσανατολίσανε, μας χωρίσανε σε ομάδες, σε κόμματα, σε παρατάξεις, μετατρέψανε τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες σε “σάκους του μποξ” και ο ένας “θεωρεί” τον άλλο εχθρό του, ταξικό, κοινωνικό, επαγγελματικό κτλ με αποτέλεσμα οι πραγματικοί «εχθροί» να μένουνε απαρατήρητοι, στο σκοτάδι........ο θεοδωράκης δημιούργησε κόμμα, για να προσφέρει ανακούφιση στην διαπλοκή! 
Δυστυχώς, ο λαός μας βρίσκεται μέσα σε ένα λήθαργο διαρκείας περιπλανώμενος σε μια δίνη χωρίς να μπορεί να ξυπνήσει, θα πρέπει να ζήσουμε ακραίες καταστάσεις για να ξυπνήσουμε και να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας.......
Σαφής και κατηγορηματικός εμφανίζεται ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ότι αφορά τους εκλογικούς στόχους που έχει το Ποτάμι.
Αναζητά μεγάλο εκλογικό ποσοστό, κοντά στους δύο σημερινούς μονομάχους προκειμένου, όπως επισημαίνει να επιβάλλει τους όρους της συνεργασίας, «όχι ως χάπι αλλά ως μοντέλο διακυβέρνησης».
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή ο κ. Θεοδωράκης απαντά ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί τόσο με τη Νέα Δημοκρατία όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας όμως παράλληλα: «Ποιο ΠΑΣΟΚ και ποια Ν.Δ.; Μήπως πρέπει να περιμένουμε πρώτα το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και μετά να μιλήσουμε για κυβερνητικές συνεργασίες;»
20140302-231146.jpg
Ο κ. Θεοδωράκης, συμπλήρωσε: «Πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Τις συνεργασίες τις καθορίζουν οι πολίτες. Ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα; Τι διαφορά θα έχει από το δεύτερο; Πόσο κοντά τους θα είναι το τρίτο κόμμα; Οταν απαντηθούν αυτά τότε θα μπορώ να σας πω με ποιους θα συνεργαστούμε.»
Στην ερώτηση με ποιον είναι πιο κοντά το Ποτάμι, απάντησε:
«Εχουμε συγγενείς και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Ν.Δ. Οχι πολλούς, αλλά έχουμε. Δεν είναι όλοι ακροδεξιοί στη Ν.Δ. ούτε είναι όλοι σταλινικοί στον ΣΥΡΙΖΑ.»
Κι όταν του επισημάνθηκε ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαμετρικά αντίθετες με αυτές της ΝΔ, ειδικά σε ότι αφορά στο θέμα του χρέους, τόνισε:

«Στην πολιτική άμεση προτεραιότητα είναι το εφικτό. Από αυτό ξεκινάς. Οι κοινωνίες της Ευρώπης δεν θα συζητούσαν αυτή τη στιγμή ένα νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Δεν το λέω εγώ. Ολοι όσοι έχουν επαφή με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα το γνωρίζουν. Βέβαια όλα αυτά συζητιούνται πριν πεις όντως «μπορούμε να συνεργαστούμε». Στη Γερμανία συζητούσαν τρεις μήνες πριν συμφωνήσουν. Εδώ οι συζητήσεις διαρκούν όσο χρόνο χρειάζεται για να μοιράσεις τις καρέκλες. Δεν είναι αυτό συνεργασία• αυτό είναι «βοήθα με να κυβερνήσω και θα σου δώσω κι εσένα ένα κοκαλάκι». 
Εγώ μιλώ για συνεργασία στο πλαίσιο ενός εθνικού προγράμματος δράσης το οποίο θα έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων.»
perimajestic.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Υπαρχουν πολλοι ηλιθιοι που ειναι ετοιμοι να πιστεψουν οτι ειναι Ναπολεοντες. Αν οντως ειναι ετσι, βρηκαν αυτον τον παπαρα και τον εντυσαν Ναπολεοντα. Απο πισω τον σπροχνουν με τα μπολικα κλεμενα κι οτι ψαρεψει, που κατι θα παρεψει, γιατι υπαρχουν και τα ψωνια. Αφου εχουν αφθονα κλεμενα και προθυμο, να του περασουν ενα σχοινι απο το λαιμο και να τον σερνουν στα χωρια και στις πολεις και κουρδισμενο οπως τον εχουν, θα ανοιξει τις πορτες του ποταμου να παρασυρει, δηθεν τους κακους, γιατι να αφησουν τον προθυμο; Δεν χανονται οι ευκαιριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.