Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Εξαφάνισαν τους ΛΑΘΡΟ από την γειτονιά του "αντιΡατσιστή" ΤΣΊΠΡΑ!!!!


Επώνυμη μαρτυρία από γείτονα του Τσίπρα…Εξαφάνισαν τους ΛΑΘΡΟ από την γειτονιά του “αντιΡατσιστή” Τσίπρα..
Mας εκπλήσσει;; Όχι, βέβαια….. ο Τσίπρας παιδί της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι. Παιδί των τοκογλύφων της Αμερικής. Οι λάθρο μόνο για τους "φουκαράδες" Έλληνες….ώστε να γίνεται σικέ παιχνίδι με τα άλλα άκρα...

Θα παρέμβει το παγκόσμιο εβραικό συμβούλιο;;; Εδώ, μιλάμε για φασισμό. O θεατρίνος Λαζόπουλος θα κάνει παρέμβαση;;
Λίγο "σπρώξιμο" ρε παιδιά. Τι ζητάει ο φουκαράς ο Τσίπρας;; Λίγη κατανόηση... χχαχααχ
 Ψηφίστε ξύριζα παιδιά για να γίνει από γαλαζοπράσινο το σύστημα κοκκινογαλαζοπράσινο να φτιαχτούν νέα τζάκια να ξεπηδήσουν νέα ή παλιά λαμόγια στην εξουσία!!!!
Καημένη Ελλάς δε σώνεσαι με τίποτα!!!!!!! Σε έχει τσακίσει μια απίστευτη συμμορία. Από την Μέρκελ...ξανά στον Σόρος!
”Η σιωπή των αμνών”. Θα απομονώσουν αυτή την είδηση βόμβα! Θα την αφήσουν στο περιθώριο….γιατί έτσι είναι οι συμμορίες.

perimajestic.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτο ειναι γνωστο οτι δεν τους ηθελαν στη δικη τους την αυλη και τους στελνουν στη δικη μου. Εσυ απλε ψηφοφορε που σκεπτεσαι διαφορετικα και οχι με τον τυχοδιωκτισμο αυτων, να τα δεις και να τρεξεις να τους επιβραυευσεις δια της ψηφο σου.
    Αφου ουτε ο ιδιος ο Μαρξ δεν πιστεψε σε οτι επαγγελονταν γιατι ηταν πανεξυπνος και εβλεπε οτι οι αδυναμιες του ανθρωπου ειναι τετοιες, που δεν αντεχει την υψηλη καλογερικη, θα την πιστεψει ο Τσιπρας και ο καθε Τσιπρας που στην ουσια ειναι εκπαιδευμενοι πιθηκοι να κανουν μια δουλεια και μονο. Για την δουλεια που τους εχουν εκπαιδευσει ειναι καλοι. Λυπαμαι καποιους αδολους νεους και νεες που τα ονειρα τους προσιδονται, αλλα μεχρι να το καταλαβουν τους εχουν φυγει τα χρονια και μενουν με την αναμνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.