Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ! ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ… Αυτά τα παιδιά που οι μπόμπολες εξαργύρωσαν το μέλλον τους.


ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ


ΚΑΤΑΠΥΣΤΟΙ!
Όπως είναι αναμενόμενο, μία κάστα που ξεπούλησε το μέλλον ενός έθνους, είναι λογικό να μην έχει ηθικούς φραγμούς.

Αύριο λοιπον ο κύριος Μπόμπολας προσπάθησε να ξεπεράσει και την προηγούμενη χυδαιότητα του, όπου αποκαλούσε “μαχητή” τον ναζιστή σφαγέα εβραιόπουλων της Τουλούζης, παρουσιάζοντας φωτογραφίες παιδιών στο πρωτοσέλιδο.
Ναι. Ο κύριος αυτός παρουσιάζει χωρίς αιδώ πρόσωπα παιδιών στο πρωτοσέλιδο του, με πρόσχημα τα κομματικά λάβαρα που έντυσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι. Όπως εδώ και δεκαετίες κάποιοι πνευματικά δολοφονημένοι από τους μπόμπολες έντυναν τα παιδιά τους με εμπριμέ λάβαρα “δεξιάς” και “αριστεράς” ώστε σε μία κοινωνία σπαρασσόμενη, να μπορούν οι νταβατζήδες επικυρίαρχοι να ασελγούν ελεύθερα.
Και όμως θα βρεθούν αύριο συμπολίτες μας να αγοράσουν αυτό το κατάπτυστο έντυπο. Χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι έτσι γίνονται συνένοχοι στο έγκλημα.
olympia.gr

2 σχόλια:

  1. Καταπτηστος δεν ειναι ο Μπομπολας, αλλα οι εργαζομενοι του αφου δεν επαναστατουν. Αφου ανεχονται να ασελγει σε βαρος των ιδιων παιδιων τους, αυτος κανει τη δουλεια του. Αντι να του πεταξουν τον τιτλο στη μουρη, πιθανον και να τον επιχαιρουν. Αν ομως τους χρωσταγε καμποσα μερομισθια, απεργια θα εκαναν και θα φωναζαν οτι δεν εχουν να ταΐσουν τα παιδια τους. Τωρα τα ταΐζει το αισχος του και τους υπενθυμιζει οτι θα ειναΙ οι αυριανοι γενητσαροι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι, η χειρότερη φάρα.
    Θα έλεγα στους γονεις να έκαναν μήνυση στην εφημερίδα αλλα με τέτοια δικαιοσύνη το πιο πιθανο είναι να μπουν οι ίδιοι φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.