Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ: Ναζιστες έπνιξαν στο αίμα την ανάσταση στο Σλαβιανσκ.

20140420-091324.jpg

Πέντε νεκροί απο ανανδρη επίθεση σε οδόφραγμα δημοκρατών απο τους φασιστες του Κιέβου!

Σαν βόμβα εχει σκάσει η είδηση στην Ρωσία απο την δολοφονική επίθεση 5 αυτοκινήτων σε άοπλους διαδηλωτές ενώ αυτή την στιγμή Ρώσοι
δημοσιογράφοι πηγαίνουν στο νοσοκομείο της πόλης για να ελέγξουν την κατάσταση.
Ειναι δεδομένο πως αυτή η φρικτή ενέργεια δεν θα μείνει αναπάντητη…

Πρώτη φωτογραφία απο την σφαγή στο Σλαβιανσκ…

20140420-100129.jpg


Σλοβιάνσκ: Μέλη του Δεξιού Τομέα σκότωσαν 3 ρωσοφώνους
dinameis autoaminas_1- Άμεση απάντηση των Δυνάμεων Αυτοάμυνας με δυο νεκρούς νεοναζί



To πρώτο θερμό επεισόδιο είχαμε στο Σλαβιάνσκ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της παραστρατιωτικής ναζιστικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας» άνοιξαν πυρ κατά άοπλων ρωσοφώνων!
Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό κανάλι Rossiya 24 όλα συνέβησαν όταν τέσσερα αυτοκίνητα πλησίασαν σημείο ελέγχου των διαδηλωτών. Οι ένοπλοι επιβάτες τους άνοιξαν πυρ κατά των άοπλων διαδηλωτών σκοτώνοντας τρεις και τραυματίζοντας σοβαρά άλλον έναν.
Στο σημείο έσπευσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ομάδα των δυνάμεων αυτοάμυνας που βρίσκονταν στην πόλη, οι οποίοι με τη σειρά τους άνοιξαν πυρ κατά των δραστών της επίθεσης σκοτώνοντας δύο από αυτούς.
Στη συνέχεια φέρονται να κατέλαβαν δύο από τα αυτοκίνητα των επιτηθέμενων στα οποία βρέθηκαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες πυρομαχικά, εκρηκτικά και αερωφοτογραφίες της πόλης του Σλαβιάνσκ.
Πρόκειται για το πρώτο θερμό επεισόδιο μετά την τετραμερή συμφωνία που υπέγραψαν την Μ. Πέμπτη Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και ΕΕ βάσει της οποίας θα προχωρούσε η αποκλιμάκωση της έντασης στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας.
defencenet.gr-olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.