Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τι συμβαίνει κ. Τράγκα;



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Διαβάσαμε …. 
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που φιλοξενήθηκε στο CRASHonline την τελευταία βδομάδα η ψήφος των Ελλήνων πολιτών θα επηρεαστεί από την υπόθεση Μπαλτάκου, αλλά όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Συγκεκριμένα το 76% των αναγνωστών μας έχουν επηρεαστεί από την υπόθεση του Τάκη Μπαλτάκου και ανάλογη θα είναι και η ψήφος τους στις προσεχές εκλογές του Μαΐου, ενώ το 22% δεν έχει επηρεαστεί και θα ψηφίσει ότι είχε σκοπό να πράξει. Τέλος, μόλις το 2% δεν έχει κατασταλάξει αν έχει επηρεαστεί από την υπόθεση Μπαλτάκου.

Ο σχολιασμός … 

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ μια πτώση της “Δυναμικής” στο site του γνωστού δημοσιογράφου κ. Τράγκα. Συγκεκριμένα η εν λόγω σελίδα ασκούσε πολύ σκληρή κριτική (δικαίως) στους Γερμανοτσολιάδες που μας κυβερνούν και πραγματικά ήταν μια όαση ελπίδας στην χειραγωγούμενη εδώ και χρόνια δημοσιογραφική αλητεία των Mega-λων καναλιών!!!          
Τις τελευταίες λοιπόν ημέρες παρατηρώ η ιστοσελίδα να παρουσιάζει ηπίως τα κυβερνητικά θέματα για να μη πω φιλικά με αποκορύφωμα την παραπάνω είδηση όπου το 76% αυτών που έχουν επηρεαστεί από την υπόθεση Μπαλτάκου θεωρείτε “μικρό” ποσοστό!!! Μαζί με την “προγραμματισμένη” όπως μας ενημέρωσε διακοπή των τηλεοπτικών εκπομπών του “Χωρίς αναισθητικό”, “Απαγορευμένη ζώνη” και “Ελεύθερο Σκοπευτή” χάνεται μια φωνή που αν μη τι άλλο φαινόταν να λέει κάποιες αλήθειες. 
Προσωπικά θεώρησα χρέος μου να καλέσω τους υπευθύνους του site για να εκφράσω την απορία μου καθώς και τις σκέψεις που προανέφερα και μου είπαν ότι θα κοιτάξουν την συγκεκριμένη ανάρτηση και ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την σκληρή αντιπολιτευτική του κ. Τράγκα. Μακάρι να είναι έτσι και να μην υπάρχει τίποτα άλλο στο παρασκήνιο δηλ.συμφωνία ή εκβιασμός του εν λόγω δημοσιογράφου. Ίδωμεν!!!
Υποσημείωση
Μετά το τηλεφώνημα μου η ανάρτηση άλλαξε αμέσως αλλά εγώ εξακολουθώ να προβληματίζομαι για το τι συμβαίνει. Για του λόγου το αληθές δημοσιοποιώ την ανάρτηση πριν και μετά.(Η διαφορά είναι κάτω από το κείμενο της φωτογραφίας) 


attikanea.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. "Ο,τι μικρομαθεις, δεν γερονταφηνεις" λεει μια σοφη παρυμια και ειναι απολυτα αληθινη. Τι θελω να πω με αυτο. Στα πιο παραγογικα του χρονια, δηλ. απο τη δεκαετια του ΄80 μεχρι σημερα, ειδαν τα ματια του πολλα και μιλησε η γλωσσα του λιγοτερο απο τα ματια του. Ανδρωθηκε λοιπον, οχι σε μια ουσιαστηκη δημοκρατικη αστυκη δημιοκρατια, αλλα σε ενα μειγμα, φασισμου, ολοκληρωτισμου, απιστευτων "σοσιαλιστικων" διαπλωκων και λιγη γαρνητουρα δημοκρατιας για να εχουμε να λενε. Αν αλλαξε ή σκεπτεται να αλλαξει, δεν πρεπει να αποτελεσει εκπληξη, τουλαχιστον σε μενα, διοτι η δημοσιογραφια δεν ειναι λειτουργημα οταν εχει μπροστα της συμφεροντα μιας εξουσιαστικης ελιτ, που "ελεω θεου" δεν ξεκολλαει με διαφορα κολπα. Ειναι "υποχρωμενος" και ο δημοσιογραφος να ακουλουθησει, οσο κι αν τον πνιγει η αληθεια μια γραμμη και ως ενα οριο. Αν το "παραβιασει" εχει δυο επιλογες. Η μια μεχρι εκει... και η δευτερη να παει σπιτι του. Υπαρχει και μια τριτη. Αν δουν οτι δεν υπακουει στις δυο πρωτες, τοτε εχουμε την διαπομπευση του ως γραφικο προσωπο και την απομονωση. Τοσο απλα για την φασιστοκλεπτοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O giprgos o trahas ohi apo tlra ala apo palia itane lipos.molostpu erhptame ta diskpla ekane kolotoumpa
    Giprgp traha kalps eose ala mehro ekei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.