Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Φαυλόπουλος! "Ως συνταγματολόγος, δεν θα μπορούσα να είμαι υπουργός σε μνημονιακή κυβέρνηση!" Ως βουλευτής όμως σε μια μνημονιακή κυβέρνηση;; Ναι, σε όλα!

20140421-164400.jpg


Ο Φαυλόπουλος περνά τον κόσμο για ηλίθιο. Αυτή η άθλια Καραμανλική κλίκα περιμένει Τσίπρα για να θολώσει τα νερά! Ποντάρει σε εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα. Δεν είναι τυχαία τα σεμινάρια περί φασισμού του ιδρύματος Καραμανλή!

Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να καταλάβει πως δεν έχει κανένα μέλλον όσο αυτή η κλίκα είναι στα πράγματα. 


Δεν είναι τυχαίο που ο μνημονιακός μισάνθρωπος Καραμανλής, βρίσκεται ακόμα στην Ιταλία. Με τον ερχομό του θα στηθεί ξανά η σαπουνόπερα περί δολοφονίας του. … Δημιουργείται μια μυθοπλασία από το διεφθαρμένο σύστημα για να μένει στον αφρό....τρώγοντας μπουγάτσες.
Αναγκαίο "κακό" ο Σαμαράς για τις εβραϊκές μεταρρυθμίσεις.....το κόμμα του θείου να επιβιώσει και βλέπουμε. Αν χαθεί το κόμμα. Θα χαθούμε και εμείς!
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.