Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΟΙ ΣΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ... ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ!!!

1

Πολλοί θα έχουν αναρωτηθεί … Μήπως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν έχει κάνει πλαστική χειρουργική στο πρόσωπο, η ενέσεις μπότοξ;
Ο Πούτιν πρίν, και ο Πούτιν μετά το χειρουργείο. Ναί, αυτό ίσως είναι μια λογική απάντηση.
Μπορεί να έχουν διαφορετικούς τρόπους, το σχήμα του κρανίου, το σχήμα στο πηγούνι, διαφορετικές ποσότητες μαλακών ιστών και των χόνδρων στο πρόσωπο, διαφορετικό τριχωτό της κεφαλής και φρύδια, διαφορετικό χρώμα ματιών, διάφορες πτυχές, έχουν διαφορετικά χέρια, διαφορετικό ύψος και ένα διαφορετικό τόνο της φωνής!

Κι όμως είναι τόσο διαφορετικοί. Τρία διαφορετικά πρόσωπα; Αλλά στην ουσία μιλούν όλοι εξ ονόματος του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Γιατι όπως είναι γνωστό, στον Πούτιν Πουτινιές δεν περνάνε!
Και αν νομίζετε κύριοι ότι μπορείτε να εξοντώσετε το Βλαδίμηρο είστε βαθιά νυχτωμένοι!
Ο πραγματικός Πουτιν δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ εκτός Ρωσίας, αν το έκανε, τα παγκόσμια Νεοταξικά λαμόγια θα τον είχαν φάει λάχανο. Οι παγκόσμιοι ηγέτες σίγουρα γνωρίζουν ότι συναντούν τους κλώνους του Πούτιν, αλλά δεν έχουν και άλλη επιλογή.
Δείτε ορισμένες διαφορές στις παρακάτω φωτογραφίες:
Ρίξτε μια ματιά στα μάγουλα – προεξέχουν και βυθίζονται. Σε αυτόν που προεξέχουν είναι ο αποκαλούμενος μαγουλάκιας Πούτιν.
1
Το ρύγχος του (μύτη και στόμα) – επίπεδη ή σαν κουνάβι, (δηλαδή η γωνία που σχηματίζεται μεταξύ της γραμμής που εκτείνεται από τη βάση της μύτης μέχρι το άνοιγμα του αυτιού και μια γραμμή από τη βάση της μύτης έως το πιο σημαντικό μέρος του μετώπου)
2
Τι έκανε στο πρόσωπό του εδώ; (τόσο πολλή διαφορά από την παιδική ηλικία του;)
3
4
Σφιχτά χείλια; Αλλά συγχρόνως και τρεις φορές μεγαλύτερα;
5
Πηγούνι μητερό αλλά και τετράγωνο;
6
Εντελώς διαφορετικά αυτιά;
7
8
atheatignosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.