Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η εθνική υπερηφάνεια των Αλβανών ταυτίζεται με τα εγκλήματα που κάνουν;




Με σημαίες και λάβαρα η κηδεία του Αλβανού που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη
Σήμερα θα έπρεπε να έχουν προβληματιστεί όλοι οι πολιτικοί μας από αυτή την εικόνα. Και ο νοών νοείτω...!
Γράφει ο ..(( Λ ))..
Διαβάζοντας την είδηση της τέλεσης της κηδείας του Ιλία Καρέλι στο «Μακελειό», πραγματικά αδυνατούμε να αντιληφθούμε τον λόγο για τον οποίο οι γείτονες μας τον «αποχαιρέτησαν» ως εθνικό τους ήρωα.

Τελέστηκε σε κλίμα οργής και οδύνης η κηδεία του Ιλία Καρέλι στην πόλη Φιέρ στην Αλβανία. Η μητέρα του ζητάει να τιμωρηθούν οι «ένοχοι» για τον θάνατο του γιου της. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από το Αλβανικό κράτος να πάρει μια πιο σκληρή θέση για το θέμα.
Το περίεργο στοιχείο κατά την τέλεση της κηδείας είναι οι υψωμένες σημαίες και τα λάβαρα που φαίνονται από φωτογραφία που δημοσίευσε το «Μακελειό». Σκηνές που θυμίζουν, αν μη τι άλλο, τέλεση κηδείας ενός εθνικού ήρωα. Σημαιες και λαβαρα είθισται να σηκωνουν μονο για τους ηρωες! Προφανώς για τους γείτονες μας, ήρωες είναι και οι σφαγείς Ελλήνων…! Αυτό το περιστατικο από μόνο του δειχνει το «ηθος και την αξιοπρεπεια» των γειτόνων μας. 


Ναι, αντιλαμβανόμαστε την οδύνη για τον δικό τους άνθρωπο, αλλά αδυνατούμε να αντιληφθούμε τι είναι αυτό που τους κάνει να «αποχαιρετούν» έναν δολοφόνο ως εθνικό ήρωα.


ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Για μένα.
    Αν είναι αλήθεια αυτό,με της σημαίες εννοώ,τότε είναι,η μάλλον και φαίνεται,ότι ίσως, σαν ένας εν υπνώσει πράκτορας των Αλβανών,μπορούμε άνετα να το πούμε,διατάχθηκε να εκτελέσει τον Μακαρίτη πλέον Τσιρώνη.
    Απλά ήξερε πολύ καλά,ότι δεν θα είχε κανένα κέρδος σκοτώνοντας τον Μακαρίτη Τσιρώνη,μόνο αν εκτέλεσε εντολές,δικαιολογείται,άρα ήρωας!!!!για τους Αλβανούς,ο δολοφόνος
    Τους λόγους ίσως θα έπρεπε να μας τους εξηγήσουν.
    Τώρα αν θέλουν να ξεκινήσουν τίποτα παιχνίδια οι Αλβανοί,θα φανεί πολύ σύντομα.
    Έτσι και αλλιώς,ο μαφιόζος τους είναι άχρηστος,Άρα αφού θεωρούν Ήρωα, έναν δολοφόνο, τότε έχουμε να κάνουμε σφόδρα πιθανόν,με πράκτορα σε διατεταγμένη Υπηρεσία.
    Φαίνεται,ότι οι κολλητοί τους Τούρκοι, τους έμαθαν καλά τρόπους προπαρασκευής πολεμικών ενεργειών.
    Απ την άλλη οι πράκτορες κυβερνήτες μας , Αγκλαμερικάνογερμανοτουρκοι.
    Φρόντισαν να μας έχουν σχετικά, επικίνδυνα άοπλους,καταρράκωση του Ηθικού των ενόπλων μας δυνάμεων,απαγόρευση γεννήσεων ελληνόπουλων,μέσω βαριάς φορολογίας πολυτέκνων,εξαθλίωση και πείνα,θανάτους από έλλειψη κατάλληλων δομών υγείας.
    Σχέδια εφαρμογής Στρατιωτικών,στα χέρια!!!!του Πράκτορα εχθρών μας Βενιζέλου,και κοιμόμαστε ήσυχοι!!!.
    Πόσα πρέπει να δούμε σαν σημεία των καιρών,παραδείγματα εσχάτης προδοσίας???.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ.ΘΡΙΑΛΙΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΝΙΟΤΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.