Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ! Μικρή Ελλάδα και μεγάλη Γερμανία είναι μια οικογένεια!


TurkeyNazi2

Με ένα ρατσιστικό παραλήρημα που παραπέμπει στις άθλιες ομιλίες του Χίτλερ, επανήλθε ο Νίκος Δήμου (υποψήφιος του ποταμιού), δίνοντας φυλετική διάσταση στις Ελληνογερμανικές σχέσεις. “Είμαστε μία οικογένεια” αλλά φυσικά η Γερμανία είναι μεγάλη, ενώ η Ελλάδα μικρή, συμπεραίνει στο πόνημα του που βαπτίζει “επιστολή στην Μέρκελ”.

Όπως ακριβώς ο Χίτλερ στο Ράιχσταγκ προσπαθούσε να δικαιολογήσει την ηρωϊκή αντίσταση του Ελληνικού λαού με το “επιστημονικό επιχείρημα” πως είμαστε …ινδογερμανοί, ενώ την πολιτισμική κακοποίηση και καπηλεία την χρέωνε στο εμετικό παραμύθι ότι “Τον παρθενώνα δεν τον έχτισαν φυλετικά Έλληνες, αλλά υπερβόρειοι ινδογερμανοί , μέλη της Άρειας φυλής στην Αρχαία Αθήνα”!
Βέβαια ο κύριος Δήμου δεν προσγειώθηκε από την …Θούλη. Οι παγγερμανιστές – παντουρκιστές, δημιούργησαν μεθοδικά αυτό το διήγημα μίσους, με πληρωμένες πένες όπως του Φαλμεράιερ και των “ινδογερμανιστών”. Ανώμαλες φαντασιώσεις που ακόμα και σήμερα -δυστυχώς- διδάσκονται στα Ελληνικά…
σχολεία ή σε νεοναζιστικά – νεοοθωμανικά καταγώγια.
Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι οι Έλληνες δεν έχουν καμμία φυλετική ή ιδεολογική συγγένεια με τις βαρβαρες φυλές εισβολέων, σφαγέων, βιαστών και κλεφτών όπως είναι οι Ούνοι και οι Τούρκοι. Ως Γηγενείς, δικαιολογούν επιστημονικά τα υπέρτατα πολιτισμικά επιτεύγματα, αφού φυλές περιπλανώμενων εισβολέων είναι αδύνατον να δημιουργήσουν πολιτισμό. Ούτε καν Πόλη. Από τις στέπες καταγωγής τους μέχρι τα εδάφη που σήμερα κατέχουν, δεν θα βρείτε ούτε μία πόλη που να έχει ιδρυθεί από αυτούς σε όλες τις αχανείς εκτάσεις, παρά μόνον Αλεξάνδρειες, Κωνσταντινουπόλεις, Σμύρνες, Δαμασκούς ή Σαμαρκάνδες.
Οι Έλληνες κύριε Δήμου, έχουν φυλετικές και συγγενικές σχέσεις. Με τους άλλους Γηγενείς λαούς που έζησαν στο πετσί τους την γενοκτονία και την ληστεία του πολιτισμού τους από τους βάρβαρους εισβολείς. Αν είναι κάποιος “αδελφός” μας, αυτός είναι ο Κέλτης του ΙΡΑ και ο Κενυάτης των Μάου Μάου που σάπιζαν παρέα με τα παλικάρια της ΕΟΚΑ στα κάτεργα της “αυτοκρατορίας”.
Οι Χαν που έζησαν και ζουν στο πετσί τους το Οϊγούρικο μίσος, όπως το ζούμε και εμείς. Οι Σέρβοι, οι Αρμένιοι και οι Ρώσοι που έζησαν τον “μεγάλο” Μέτερνιχ, Γκρούμπκοφ, Κεμάλ, Χίτλερ, όπως ακριβώς και εμείς.
Αυτοί που αγωνιζόντουσαν για την λευτεριά της Κύπρου, την ώρα που οι ευεργέτες σας, την πρόδιδαν στα στίφη των εισβολέων.
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα της “επιστολής”:
Φαντάζομαι πως η επίσκεψή σας θέλει να βελτιώσει τις σχέσεις μας. Δεν θα είναι εύκολο – αλλά είναι αναγκαίο. Ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Η μεγάλη Γερμανία και η μικρή Ελλάδα πρέπει να ζήσουν μαζί. Στο πλούσιο ευρωπαϊκό μενού, εσείς είστε κύριο πιάτο, κι εμείς ένας μεζές. Που όμως δίνει ιδιαίτερη γεύση στο σύνολο. Και η έλλειψή του θα γινόταν πολύ αισθητή.
olympia.gr

2 σχόλια:

  1. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ 'ΔΗΜΟΥ' ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΟΥ 'ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ'=ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ,ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο 'ΔΥΣΤΥΧΗΣ' ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΝΕΥ ΚΙΠΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΓΚΟΪΜΙΑ,ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ,ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΗΡΥΓΜΑ!
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ/ΟΥΝΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ.ΝΑΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΜΕ 'ΚΙΜΜΕΡΙΟΙ/ΚΙΜΒΡΟΙ'.ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΓΛΙΤΣΑ,ΟΙ ΣΑΞΩΝΕΣ.ΕΙΧΑΝ ΦΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΡΗ ΜΑΤΙΟΥ.Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΣΕ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΒΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ DNA TOYΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΘΟΙ+ΓΑΛΑΝΟΙ ΩΣ 'ΑΓΓΕΛΟΙ' ΟΙ ΕΞΕΛΘΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ;ΟΙ ΔΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΙΜΒΡΟΙ, ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ!ΤΟΥΣ ΔΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΥΣΙΑ ΟΙ 'ΒΑΛΚΥΡΙΕΣ' ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΟΝΤΙΝ=ΚΡΟΝΟΣ!
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΙΤΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ;;;;ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ=ΠΕΟΣ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ=ΑΙΔΟΙΟΝ,ΑΙΓΑΙΟΝ=ΣΠΕΡΜΑ,ΟΡΧΕΙΣ=ΙΣΡΑΗΛ+ΚΥΠΡΟΣ,ΒΙΑΓΚΡΑ=ΚΚΕ+ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΜΕΓΑΣ ΜΑΣΣΟΝΟΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ Ο ΟΒΡΙΟΣ ΕΚ ΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ-ΜΑΣ ΕΝΕΣΚΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΓΟΣ 'ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ' ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠ'ΝΑΪ ΜΠ'ΡΙΘ!
    ΜΑ ΤΊ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΠΡΕ ΟΒΡΑΙΟΙ;;;
    ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ'ΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ.ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΜΑΧΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ+ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΖΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ 'ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ' ΣΑΣ ΒΛΑΚΑ!Έ ΒΛΑΚΑ!
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΜΕΖΕΣ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕ 'ΒΛΕΠΟΥΝ' ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΥΜΠΗ!!!

    ΥΣ.
    ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ...ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΡΧΟΝΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΥΝΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το Δήμου μια φωτο προφίλ μια ανφας.....
    όπως σας έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.