Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ξεράστε ελεύθερα. Ακροαριστεροκεντροδεξιά χορωδία καταδικάζει τον …γιο του Μπαλτάκου!


το ποταμι εμετος

Προβα της μεγάλης συγκυβέρνησης;
Πως είναι δυνατόν αυτοί που μέχρι χθες αποκαλούσαν τους βουλευτές της ΧΑ μέλη εγκληματικής οργανωσης να ενώνουν τα δάκρυα τους με αυτά του “χαιρετώ όπως ο φιλέλλην μπενίτο” Αρβανίτη;

Πως είναι δυνατόν η Ρεπούση να υμνεί την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης που διατάσσει ΕΔΕ για να κατακεραυνώσει τον γιό του Μπαλτάκου που επιτέθηκε στους ανυπεράσπιστους (τ. μέλη δολοφονικής οργάνωσης) χρυσαυγίτες;
Αν ζούσε ο Όργουελ μέχρι σήμερα, θα πέθαινε απόψε από ναυτία.
… Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία… Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους, θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία. (Καρυωτάκης – Πρέβεζα)
Τρολοκράτης

2 σχόλια:

  1. Γιατι δεν πηγαινε εσυ να καθαρισεις με το ντουφεκι, οπως ξερεται να το χρησιμοποιηται εσεις οι πονετικοι της δημοκρατιας; Αλλος σου εχει παρει τη λαλια και την σκλεψη κι αλλου κακαριζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε και τι έγινε.
    Μήπως τα ενδιαφέρει τα πρόβατα,ποιος θα είναι ο τσοπάνος!!!!!!!!!!.
    Όλα καλά,τα κεφάλια κάτω.
    Και να δουλεύουμε,τι? ίδια και όμοια,όλοι!!!! θα είμαστε?.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.