Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Τουρκοι δουλέμποροι: Θησαυρίζουν στο μαρτύριο και τον θάνατο ανθρώπων, με την συνεργεία της διεθνούς κοινότητας.


20140421-100013.jpg

Το ταμείο των Τούρκων διακινητών λαθρομεταναστών στη Σμύρνη, αποκαλύπτει η εφημερίδα Haberturk όπως και τον »κατάλογο θανάτου» με τους »πελάτες – πνιγμένους».

Η εφημερίδα με τίτλο «Στη Σμύρνη αποκαλύφθηκε ο κατάλογος θανάτων των λαθρομεταναστών» γράφει ότι μετά το τελευταίο συμβάν, όπου έχασαν τη ζωή τους 8 Σύριοι, πραγματοποιήθηκε έφοδος σε κατάστημα στο οποίο,
οι τούρκοι σύγχρονοι δουλέμποροι, οργάνωναν τη διακίνηση λαθρομεταναστών και χρημάτων.
Κατά την έφοδο βρέθηκαν χιλιάδες δολάρια και ευρώ και κατάλογος των ονομάτων αυτών που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία με το σκάφος καθώς και τα χρήματα που κατέβαλαν.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 6 τετράδια όπου αναφέρονταν οι ημερομηνίες που θα μεταφέρονταν οι λαθρομετανάστες, τα χρήματα που κατέβαλαν και άλλα στοιχεία. Από τους λαθρομετανάστες διαπιστώθηκε (σύμφωνα με την εφημερίδα), ότι έπαιρναν από 1.000 μέχρι 2.000 ευρώ και η στρατοχωροφυλακή εξακρίβωσε ένα-ένα τα ονόματα των λαθρομεταναστών που είχαν πληρώσει για να μεταφερθούν μέχρι τις 20 Απριλίου στην Ελλάδα…
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.