Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ένα βήμα πριν την κόλαση: Ουκρανοί αστυνομικοί στο πλευρό των διαδηλωτών – στέλνουν στρατό οι φασίστες!-Ξύνονται Ολάντ & Τούρκοι στην γκλίτσα του Πούτιν


ουκρανοι αστυνομικοι με διαδηλωτες

Ένα βήμα πριν την κόλαση: Ουκρανοί αστυνομικοί στο πλευρό των διαδηλωτών – στέλνουν στρατό οι φασίστες!

Η συγκλονιστική φωτογραφία χθες από το Dnepropetrovsk. Ουκρανοί αστυνομικοί…
πήραν το μέρος των διαδηλωτών που απαιτούν ανεξαρτησία από το φασιστικό καθεστώς του Κιέβου, φορώντας στην στολή τους την κορδέλα του Αγ. Γεωργίου.

Την ίδια στιγμή οι ναζί του Κιέβου στέλνουν στρατό υπό τον μανδύα των “αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων” προετοιμάζοντας αιματοχυσία.
Οι κάτοικοι των περιοχών έχουν στείλει επίσημο αίτημα για αποστολή ειρηνευτικής δύναμης από την Ρωσία, προκειμένου να προστατευθούν από τα τάγματα εξόντωσης που θα περιλαμβάνουν και τους περιβόητους μισθοφόρους της Blackwater αφού οι Ουκρανοί αστυνομικοί δεν έχουν καμμία πρόθεση να συγκρουστούν με τ’ αδέλφια τους.

Ξύνονται Ολάντ & Τούρκοι στην γκλίτσα του Πούτιν

images
a608Το Γαλλικό δεξαμενόπλοιο «FS Var (A-608)» (φώτο)πέρασε τα Στενά και έφτασεστο Μαρμαρά την 5η Απριλίου στο πλαίσιο της εγκατάστασης σκαφών του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο

Μην ξεχνάμε οτι απο χθές ξεκίνησε και η ετήσια Τουρκική Άσκηση στη Μαύρη Θάλασσα αν και είχ προγραμματιστεί να γίνει στο Αιγαίο !
Το Τουρκικό Ναυτικό διεξάγει μια άσκηση μεγάλης κλίμακας στην Μαύρη Θάλασσα και τη Θάλασσα του Μαρμαρά.(φώτο)
Η άσκηση Deniz Yildizi 2014 ξεκίνησε απο τοπρωί της 7ης μέχρι της 11ης Απριλίου 2014. Στην άσκηση παίρνουν μέρος . 7 φρεγάτες, 1 κορβέτα, 2 υποβρύχια, 8 ταχύπλοα σκάφη των ειδικών δυνάμεων 3 βοηθητικά, 6 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας .
Εκτός από τις μονάδες του Ποελιμικού Ναυτικού θα λάβουν μέρος 8 σκάφη της Τούρκικης ακτοφυλακής και Μαχητικά της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας
το Γαλλικό Πολεμικό και δεν αποκαλύφθηκε πόσο καιρό το πλοίο θα παραμείνει στη Θάλασσα του Μαρμαρά τουλάχιστον 4 ημέρες.
Έχει βέβαια ανακοινωθεί οτι το FS Var θα επιστρέψει στη Γαλλία μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της Active Endeavor για ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο.
Αν και η Ρωσία προσέχει πολύ τις δηλώσεις έγινε γνωστό οτι Η Ρψσία δεν θα ανεχθεί καμιά σκέψι για κελισιμο των Στενών έστω και αν γίσει σε περίπτωση Ασκήσεων …Του ΝΑΤΟ ή εθνικής Ασκήσεως με τον Πούτιν να στέλενει τον ΥΠΕΞ στον ΟΗΕ να το πεί σε όλους τους τόνους !
http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.