Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Έδωσαν τα... «ρέστα» τους. «Σωσίβιο» του καθεστώτος ο Τράγκας. Έπεσε (για άλλη μία φορά) η μάσκα του...



Θα σταματήσει και κάποιες εκπομπές, θα αραιώσει και κάποιες άλλες... είπε...

Όλο το παρασκήνιο Μπαλτάκου – Το «συμβόλαιο θανάτου»!


Εδώ, στη λίστα, κρατά το φιλοσιωνιστικό καθεστώς τον Τράγκα...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΩΡΑ
no1-600x246

Όλο το παρασκήνιο Μπαλτάκου – Το «συμβόλαιο θανάτου»!

Αμέσως μετά τη σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των στελεχών της Χ.Α.,υπεκλάπη τηλεφωνική συνδιάλεξη από άγνωστο καρτοκινητό (προφανώς ανήκε σε αλλοδαπό) από τιςφυλακές Μαλανδρίνου με εντολή για συμβόλαιο θανάτου που αφορούσε τον υπουργό ΔικαιοσύνηςΧαράλαμπο Αθανασίου.
Το επεξεργασμένο πληροφοριακό δελτίο,  προϊόν υποκλοπής που συνέλεξε η Γ΄ Διεύθυνση (Τμήμα Αντιτρομοκρατίας) διαβάστηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια στον Χαράλαμπο Αθανασίου.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε τον Χαράλαμπο Αθανασίου ο οποίος ταράχθηκε πάρα πολύ. Αναστατωμένος, ωχρός, μετέβη στο γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου και του είπε: «Τάκη μου, σώσε με! Θα με φάνε ή εμένα ή το παιδί μου! Σε παρακαλώ πολύ, εσύ ξέρεις πώς λειτουργούν οι Μανιάτες! Αυτά τα συμβόλαια δεν γυρίζουν πίσω! Δεν φταίω σε τίποτα. Ενημέρωσέ τους ότι εγώ δεν έχω κάνει τίποτα!».
dendias-600x4711
Ο Τάκης Μπαλτάκος τον ενημέρωσε πως για να κάνει μια τέτοια συνάντηση, πρέπει να πάρει έγκριση!
Σύμφωνα με πληροφορίες του crashonline.gr, ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος ενημέρωσε για όλα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, συνάντησε τον Ηλία Κασιδιάρη και τους άλλους οι οποίοι του είπαν τα εξής: «Εμείς δεν έχουμε σχέση, ούτε με συμβόλαια, ούτε με εντολές. Να τα πείτε αυτά στον Αθανασίου».
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, όμως, παρέμεινε αναστατωμένος. Η υποκλαπείσα τηλεφωνική συνομιλία τον είχε πείσει ότι υπάρχει μανιάτικη βεντέτα εξαιτίας της προφυλάκισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των μελών της Χ.Α.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο υπουργός Δικαιοσύνης επισκέφθηκε ξανά το γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου και σε κατάσταση μεγάλης ταραχής του είπε: «Εγώ είμαι αθώος! Πήγαινε να βρεις τον Μιχαλόλια (αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου) και πες του πως εγώ δεν έχω στήσει τίποτα. Πήγαινε τώρα, θα με φάνε, θα με σκοτώσουν, θα σκοτώσουν το παιδί μου!».
baltakos-20-600x389
Όπερ και εγένετο. Ο Τάκης Μπαλτάκος μετέβη και συνάντησε τον Τάκη Μιχαλόλια, άλλωστε είναι συνάδερφοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στη συνάντηση του ανέφερε όλα όσα του είπε ο Χαράλαμπος Αθανασίου. Του είπε για το σήμα που υπεκλάπη και τους φόβους του υπουργού Δικαιοσύνης. Από την πλευρά του, ο Τάκης Μιχαλόλιας, του ανέφερε πως δεν υπάρχει τίποτα από μέρος τους και ότι τουλάχιστον από πλευράς του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των στελεχών της Χ.Α. δεν πρέπει να φοβούνται τίποτα.
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου παρουσίαζε μια ψυχική αποσταθεροποίηση, λόγω των φόβων του και φυσικά του πληροφοριακού δελτίου που τον ενημέρωσε ο Νίκος Δένδιας.
Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες του crashonline.gr, συνέβη και το εξής περιστατικό: Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, μια ημέρα, κατέβαινε από την Ολομέλεια προς το γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου, γραφείου που ως γνωστόν είναι δίπλα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Έξω στο διάδρομο, έπεσε πάνω στον Ηλία Κασιδιάρη και σε μια κατάσταση ψυχικής αναστάτωσης άρχισε να του λέει ότι «εγώ δεν σας την έστησα ποτέ» και διάφορα άλλα περί «στησιμάτων». Τότε φαίνεται ότι τον βιντεοσκόπησαν ή τον ηχογράφησαν, βίντεο ή μαγνητοταινία που λέγεται ότι έχει στα χέρια της η Χρυσή Αυγή.
Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Ηλία Κασιδιάρη, μπήκε για ακόμα μια φορά στο γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου και άρχισε να του λέει ότι «εγώ δεν έστησα τίποτα» και διάφορα άλλα, αναπαράγοντας το διάλογο που προφανώς βιντεοσκόπησε ή ηχογράφησε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη συνομιλία του είχαν νωρίτερα.
crashonline.gr
Ελπίζουμε να αρχίζετε να καταλαβαίνετε άπαντες τα σωσίβια του συστήματος, όπως και τον ρόλο του Τράγκα….
ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ

 paratiritis.net

2 σχόλια:

  1. Κριμα κυριε Τραγκα...
    Εχετε που εχετε τα κοτσια να λετε πραγματα με τ ονομα τους , αλλα οι κωλοτουμπες που κανετε καθε τοσο ειναι ντροπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχααχαχαχχααχχαχαχααα τι μπαρουφα ειναι αυτη,,,ρεσυ κωφτε το γιουπορν κανει κακο ,,,χααχχααχαχχαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.