Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΘΗΡΙΩΔΙΑ! ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ). Η ΔΥΣΗ ΣΙΩΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.


ΠΑΙΔΙ ΣΥΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ Η ΔΥΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Το έγκλημα είναι μέρος της γενοκτονίας πιθανότατα στην Αρμενικη πόλη Κεσάμπ και το βίντεο δόθηκε στην δημοσιότητα προφανώς μετά την έλευση των Αρμένιων μαχητών που έσπευσαν στην περιοχή μέσω Ταρτούς. Για εκφοβισμό.
Οι τελευταίες στιγμές του αγοριού πραγματικά συγκλονίζουν κάθε άνθρωπο μα ειδικά κάθε Έλληνα που γνωρίζει πως σφαγιάστηκαν τα εκατομμύρια γηγενών από τους υπάνθρωπους τσέτες και τους συμμάχους τους. Τους γερμανούς και τον μουσολίνι. Δεν έχουμε δικαίωμα στην σιωπή.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.