Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η υποψήφια δήμαρχος της Κομοτηνής & εκλεκτή της Ν.Δ επισκέφτηκε Τουρκόψυχο σύλλογο!

komotini-ypopsifia-dimarxos-tourkopsixoi


Η Φελίνα Καζάκου υποψήφια για τον δήμο Κομοτηνής υποστηριζόμενη από το κόμμα της Ν.Δ., επισκέφτηκε τηνΠολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BAKEŞ).

Στην επίσκεψη που έκανε η Φελίνα Καζάκου στις 3 Απριλίου στα γραφεία της BAKEŞ στην Κομοτηνή, την συνόδεψε ο Χασάν Χασάν-μηχανικός και εκ των μειονοτικών υποψηφίων της.
Ο πρόεδρος της BAKEŞ Γκαλίπ Γκαλίπ, η Γ.Γ. Γκιουλάι Μεχμέτ και η Γενική Διευθύντρια Περβίν Χαίρουλλάχ που υποδέχτηκαν την Καζάκου και τον Χασάν, συζήτησαν μαζί τους πιθανά σχέδια του δήμου Κομοτηνής και πιθανές συνεργασίες.
Σύμφωνα με τα tourkikanea ο “πρόεδρος” Γκαλίπ και η ηγεσία της BAKEŞ, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Καζάκου.
Σχ : Το μόρφωμα που επισκέφτηκε η κυρία Καζάκου είναι ιμάντας της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στην Θράκη και αν δεν το ήξερε, όφειλε να ρωτήσει και να μάθει.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.