Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η λαίλαπα του οικουμενισμού μας έχει πλημμυρήσει



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
«Πονηροί δε άνθρωποι και γόητες προκόψουσιν επί το χείρον πλανώντες και πλανώμενοι» Προς Τιμόθεον Β επιστολής Παύλου
Βλέποντας τις φωτογραφίες του πατριάρχη Βαρθολομαίου στην επίσκεψη του στην Ολλανδία, όπου μετείχε σε λειτουργική συνπροσευχή με αιρετικούς και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, αντιλαμβάνομαι ότι πλέον η λαίλαπα του οικουμενισμού μας έχει πλημμυρήσει από παντού και ότι ο προκαθήμενος έχει ξεπεράσει όλα τα όρια για να μπορεί να ονομάζεται Πατριάρχης των Ορθοδόξων.

Στο Βυζάντιο ο λαός, (όπως μας αναφέρει ο Στήβεν Ράνσιμαν), πολλές φόρες επενέβηκε δυναμικά για να ανατρέψει κάποιον Πατριάρχη που είχε ξεφύγει από τα ποιμαντικά του όρια. Δυστυχώς αν δεν γίνει κάτι πολύ σύντομα, τότε στην Ορθοδοξία θα επέλθει ένα οδυνηρό σχίσμα που θα είναι ακόμα πιο οδυνηρό από τα προηγούμενα ιστορικά ανάλογα.
Στην εποχή μας των έσχατων καιρών, η προδοσία του πολιτικού κόσμου έρχεται να συζευχτεί με την θρησκευτική αποστασία που γίνεται όλο και πιο εμφανή. Έτσι βλέπουμε να αλληλουποστηρίζονται για την καταστροφή της Ορθοδοξίας και την επιβολή της νεοταξικής δικτατορίας.
Υπάρχει όμως ελπίδα φωτός καθώς στην μεγάλη κρίση αναφύονται όλο και πιο πολλές εστίες ορθοτομούντων, φωνές αντίστασης που δεν αποδέχονται την μεγάλη αποστασία. Και όπως έλεγε ο μεγάλος εκείνος παππούλης, ο πάτερ Παΐσιος, «Έχουν αυτοί τα σχέδια τους αλλά έχει και ο Θεός τα δικά του»

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ 'ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ' ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ;ΑΠΟ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΡΕΧΕΙ Ο 'ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ' ΚΑΛΕ...
    ΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑ,ΙΔΙΩΣ ΠΡΟΦΙΛ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΤΟΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 'ΕΛΛΗΝ' ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 'ΜΠΙΖΝΕΣ' ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡ,ΚΑΙ 'ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ' ΤΑ ΑΡΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΟΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ....

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ.ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ.ΕΧΟΥΝ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΜΑΣ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΟΔΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ, ΖΥΓΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΡΑΝΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΗΣ 'ΘΕΪΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ' ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ;ΑΜ ΔΕ!ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΙ!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ...ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΪΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟΝ-ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ...ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΤΑ ΙΗΣΟΥΪΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ 3.5 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Έ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ;;;;ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗ,ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗ.Ο ΤΟΝΥ ΚΕΡΤΙΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ,Ο ΣΤΑΡ ΟΒΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΦΟΥΛ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΚΑ ΜΑΤΟΧΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΦΟΥΤ ΜΠΕΗΣ...

    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΟΡΓΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑ ΟΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.