Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Κοίτα ποιος μιλάει! Ο Νεοέλλην ραγιάς του καναπέ..



Σχόλιο ΛΦ: Γορτάζουν την σταύρωση Του αλλά ο ραγιάς κοιτάει μόνο τον ευατούλη του. Μην περιμένει σωτηρία και λύσεις. Πρόβατο του κάθε ευρώτραπεζίτη θα είναι...

Προχθές στα ρεπορτάζ έβλεπα το κοινό να δηλώνει ικανοποιημένο που τα καταστήματα λειτουργούν και την Κυριακή, διότι «έτσι συμβαίνει σ’ όλες τις ξένες πρωτεύουσες» !!
Σήμερα βλέπω τους καταναλωτές να επαινούν και να επιβραβεύουν, τη Γερμανική αλυσίδα Super Market Lidl, διότι θα τους προσφέρει 160 τόνους ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ αρνάκι, με 3.36 ευρώ το κιλό !! “Ας βάλλουν μυαλό και οι Έλληνες κτηνοτρόφοι” λένε αυτάρεσκα και απενοχοποιημένα !!

Παρακολουθώντας όλους αυτούς προσεκτικά, αναγνώρισα στα πρόσωπα τους, τον Χανιώτη βιοτέχνη συσκευαστή χυμών, που
έχασε την επιχείρηση τους λόγω των no name εισαγόμενων χυμών των Super Market, τον γαλακτοπαραγωγό της Ξάνθης που είδε το «φρέσκο» γάλα από την Ολλανδία, να εκτοπίζει το δικό του, τον Φαρμακοποιό από την Αθήνα που χθες διαμαρτύρονταν διότι τα φάρμακα μπαίνουν στα Super Market, τον ψιλικατζή που έκλεισε το μαγαζί του, τον κυρ Θανάση που ο γιος του έμεινε άνεργος, διότι πτώχευσε το κατάστημα ρούχων που δούλευε, το συνταξιούχο Στάθη που διαμαρτύρεται διότι το ταμείο του, ελλείψει εισφορών απ’ τη μεγάλη ανεργία, μειώνει συνεχώς τη σύνταξη του και πολλούς όλους … γνωστούς διαμαρτυρόμενους !!
Τελικά όλοι θέλουμε …. «οι άλλοι», να δουλεύουν ατελείωτες ώρες σα σκλάβοι στις πολυεθνικές και να αγοράζουμε κινέζικα προϊόντα φθηνά, αρκεί οι επιπτώσεις να μην αγγίζουν ΕΜΑΣ και τα παιδιά μας, αρκεί να μας δίνουν οι ξένοι δάνεια για να ….. ζούμε καλά και να πλέουμε στα νερά τους!!
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.