Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Άνευ άρτου… π@ρν@θεάματα, ντάλα μεσημέρι χθες — «ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ…»



— Μου το έστειλε ο «Γ.Δ.» και μέχρι να πάρω χαμπάρι… νύχτωσα!!!

— Μοιάζει ολίγο και με πρωταπριλιάτικο αστείο. Την ταινία «ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ» σχεδόν όλοι την έχουμε δει και δύο και τρεις φορές, «δυστυχώς» άνευ τσόντας, καθότι πρόκειται για
οικογενειακή κλασική ταινία.
— Χθες η χουντοτηλεόραση του υιού ΚΑΨΗ — ΚΕΔΙΚ-ΟΓΛΟΥ — ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, στις 4.30′ μετά το μεσημέρι, είχε την «οικογενειακή» ταινία «ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ» αλλά όχι όπως την ξέραμε… Η Χούντα ΚΑΨΗ — ΚΕΔΙΚ-ΟΓΛΟΥ — ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, την είχε εμπλουτίσει με οφθαλμόλουτρο, ενώ έξω στους δρόμους, υπήρχε ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ… ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ!!!

— Δεν είναι θέμα πουριτανισμού…. Είναι θέμα ΣΑΠΙΛΑΣ και ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ συνειδήσεων…. Παιδιά 5, 6, 7, 8 χρονών ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να δέχονται ΥΠΟΥΛΕΣ επιρροές εκφυλισμού, σε ώρες που κανείς δεν το περιμένει, σε ταινία που κανένας στο παρελθόν δεν είχε ξαναδεί περιεχόμενο π@ρνό!!!!!
— Και το κάνουν αυτό, αυτοί που χρηματοδοτούν ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΚΟ δήθεν προστασίας των ανηλίκων…. Τι ανηλίκων???…. ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ…..
— Στην αρχή, με μόνο τις γυμνές φωτογραφίες που παρέλαβα, δεν κατάλαβα και ζήτησα εξηγήσεις και σήμερα πρωί-πρωί, έπεσα ξερός από το παρακάτω κείμενο του «Γ.Δ.»
=== «ΟΧΙ ….ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΣΟΝΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ!!!

ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ….ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ -ΠΑΛΙΑ- ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΣΟΝΤΑ ….ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ !!!

ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ….ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ!!!
Η Δ.Τ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ….ΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ Δ.Τ
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ…!!!

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ Ο ΚΕΔΙΚ-ΟΓΛΟΥ, ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΙΑ ΑΡΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ;;;
ΤΩΡΑ Θ” ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΘΕΙΑ» ΤΟΥ ….ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ ….ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΓΟΥΡΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
….ΣΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ….ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Ψ… ΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ ….ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!
Η ΤΑΙΝΙΑ >>> http://www.youtube.com/watch?v=7Ye7aQ4nRQU
ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΜΕΝΗΔΩΝ ….ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΚΟΠ ….ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ….ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΦΛΕΒΑ -ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ- ΕΧΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ….ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. [Γ.Δ.]
tsoutsouneros

1 σχόλιο:

  1. Μάγος είσαι για τη νεκρανάσταση της Ρούλας Κορομηλά;

    Πράγματι την ανέστησαν... είναι κριτής στο Just the two of us.....στο MEGAλο ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΟ του Μπόμπολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.