Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Πούτιν: Στην Κριμαία υπέφεραν επί Στάλιν και οι Έλληνες

putin12

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αναφέρθηκε στην ανάγκη αποκατάστασης των νομίμων δικαιωμάτων και συμφερόντων των λαών της Κριμαίας, που εκτοπίστηκαν την σταλινική εποχή, την προστασία των οποίων είχε υποσχεθεί από τα τέλη του 18ου αιώνα η Μ. Αικατερίνη, μετά την προσάρτηση της χερσονήσου από την Ρωσική Αυτοκρατορία.

Ο Πούτιν χαρακτήρισε την πολιτική αυτή μια «πολύ σοφή, σωστή πολιτική», την οποία ακριβώς προτίθεται να ακολουθήσει και ο ίδιος σήμερα, ενώ πρόσθεσε ότι λόγος γίνεται για αποκατάσταση «όχι μόνο των Τατάρων της Κριμαίας, διότι κατά την περίοδο των σταλινικών διώξεων υπέφεραν και οι Αρμένιοι και οι Γερμανοί και οι Έλληνες, γι΄ αυτό πρέπει να μην ξεχάσουμε τους εκπροσώπους όλων αυτών των λαών».
pygmi.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;;;

    ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ....ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 'ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ' ΠΑΝΤΑ....ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΝ,ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'ΣΟΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ',ΚΑΙ ΟΧΙ 'ΤΥΡΑΝΝΟΙ' ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

    ΕΥΓΕ ΒΛΟΝΤΥΑ ΓΥΙΕ ΜΟΥ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣ....ΟΙ ΛΑΟΙ Σ'ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ,ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ....ΠΙΟ ΠΟΛΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.