Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Διδυμότειχο blues.. Οι στίχοι που αποδεικνύουν την πνευματική μας παρακμή και η Θράκη που χάνεται..


Οι στίχοι αυτού του τραγουδιού αποδεικνύουν την πνευματική μας παρακμή.
(Διδυμότειχο blues τρύπα στη γεωγραφία
Διδυμότειχο blues αδειανή φωτογραφία
του παράλογου η θητεία αγχωμένη μαλακία
Διδυμότειχο blues)

...
Τρύπα στην γεωγραφία - αγχωμένη μαλακία..... Αυτά λέει η ελληνική χαζοαριστερά για την Θράκη και την θητεία στον στρατό.
Η Θράκη χάθηκε, από τότε που εμείς επιλέξαμε να την βλέπουμε ως Μαλακία.


Αναγνώστης

Σχόλιο ΛΦ: Φίλε αναγνώστη αν έμεναν στην Θράκη τότε θα καταλάβαιναν πολλά για αυτά που συμβαίνουν εκεί εδώ και δεκαετίες.. Αλλά τι να λέμε τώρα.. Ποιά Θράκη;; Ποιά θητεία;; Ο Νεοέλληνας είναι μόνο για μάσα, ξύδια, γήπεδο και ψευτομαγκιές εκεί που τον παίρνουν.. Τι συναίσθηση καθήκοντος και ευθύνης στις επόμενες γενιές να έχει;;;.. Μόνο όταν τα προβλήματα του χτυπήσουν την πόρτα θα σηκωθεί.. Και όχι για να τα λύσει αλλά για να σώσει το τομάρι του...Μόνο με την γνώση θα αλλάξει ο αμόρφωτος "σπουδαγμένος" νεοέλλην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.