Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Βλάντιμιρ Πούτιν: Το διαδίκτυο είναι «σχέδιο της CIA»

Βλάντιμιρ Πούτιν: Το διαδίκτυο είναι «σχέδιο της CIA»

Στο στόχαστρο του Βλάντιμιρ Πούτιν βρέθηκε αυτή τη φορά διαδίκτυο, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ αποκάλεσε το ίντερνετ «σχέδιο της CIA».
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Αγία Πετρούπολη ο πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε ότι τοίντερνετ στήθηκε από την αμερικανική μυστική υπηρεσία, η οποία εξακολουθεί να το αναπτύσσει.

Ο Πούτιν έχει από καιρό αφήσει υπονοούμενα ότι θέλει μια ρωσική εναλλακτική του παγκόσμιου ιστού, πρόταση που έχει κερδίσει έδαφος σε Γερμανία, Βραζιλία κ.α., όπως γράφει ο Guardian, μετά τις αποκαλύψεις Σνόουντεν για την έκταση της εισβολής της εθνικής υπηρεσίας ασφαλείας των ΗΠΑ σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook ή το Skype.
Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι οι νέες δηλώσεις Πούτιν ακολουθούν τη διάταξη νόμου που ψηφίστηκε από τη ρωσική βουλή και απαιτεί από όλα τα ξένα κοινωνικά δίκτυα να διατηρούν σέρβερς σε ρωσικό έδαφος ενώ τα υποχρεώνει να διατηρούν τουλάχιστον για έξι μήνες όλες τις πληροφορίες για τους χρήστες τους.
tribune.gr

1 σχόλιο:

  1. Μέσω των εργαλείων αυτών,όπως fb τουίτερ skype κ.λ.π.Συμπληρώνουν όλα τα στοιχεία,κάθε πληροφορία,κάθε συνήθεια μας,τα πάντα.
    Προσωπικά,όταν άνοιξα την σελίδα μου στο fb,παρέλειψα να συμπληρώσω,κάποια προσωπικά στοιχεία μου,επίτηδες γιατί πίστευα,ότι δεν ήταν απαραίτητο να το κάνω.
    Κάπου κάπου,συνέχεια μου ζητάνε να συμπληρώσω,ατά τα οποία παρέλειψα,αρχικά,μου έκανε εντύπωση αυτή η εμμονή τους.
    Μετά όμως σκέφτηκα ότι οι άνθρωποι αυτοί, συλλέγουν τα στοιχεία μας,σύμφωνα και με το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης,συμπτωματικά είδα,ένα video σήμερα σε κάποιο site,και πραγματικά,φαίνεται αβίαστα,ότι το σχέδιο εφαρμόζεται,θα το διαπιστώσουμε,όταν ήδη θα είναι όλα έτοιμα,και τετελεσμένα.
    Και η εφαρμογή του σχεδίου,θα είναι απόλυτη,και χωρίς να ανοίξει μύτη που λένε!.
    Η Νεολαία μας,όσον αφορά αυτό το θέμα,δεν αντιλαμβάνεται τίποτα,η μπορεί να περιμένει να δει στην πράξη,το αν θα αντιδράσει στα επιβαλλόμενα,πάλι είναι αμφίβολο.
    Γιατί έτσι όπως εφαρμόζεται,ανώδυνα σήμερα αυτό το πράμα. ίσως να είναι αρεστό,γιατί παρέχει ευκολίες,τα υπόλοιπα,ας τα καταλάβουν στην πράξη,ήδη έχει ξεκινήσει η εφαρμογή.
    Έτσι και αλλιώς οι επόμενες γενεές θα υποστούν,συνέπειες .
    Η που δεν θα μπορούν να κάνουν οτιδήποτε,χωρίς να το γνωρίζουν αυτοί που θα ελέγχουν τα πάντα!!!!.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.