Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Συμβολισμοί Illuminati στην σύνοδοτης ομάδας των G7; ΒΙΝΤΕΟ


Οι μεγαλύτερες βιομηχανικές χώρες στον κόσμο – μια ομάδα γνωστή ως Ομάδα των 7-συγκεντρώθηκαν σε μια σύνοδο κορυφής για την πυρηνική ασφάλεια και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Ο όμιλος ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει πλέον στην προγραμματισμένη σύνοδο της G8 στη Ρωσία τον Ιούνιο. Αντ ‘αυτού τα έθνη δήλωσαν ότι θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες χωρίς τη Ρωσία.
Όλοι οι παγκόσμιοι ηγέτες συγκεντρώθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για την πυρηνική ασφάλεια και φορούσαν κάτι παράξενες πινέζες illuminati (εκτός από τον Ομπάμα) με την πυραμίδα στο πέτο, ενώ συγκεντρώθηκαν γύρω από ένα γιγάντιο μάτι με μια ολογραφική πυραμίδα να αιωρείται από πάνω τους, και με Αιγυπτιακά ιερογλυφικά των Νεφελίμ περιμετρικά της αίθουσας.
Το βίντεο προβλήθηκε από το Reuters.


makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.