Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση Σύριζα που "ξεπλένει" την ΝΔ. Μπράβο συντρόφια. Από τον @PORTAPORTA και

3 σχόλια:

  1. Tσιπρας μονο τη δολοφονια του Φυσσα θυμαται; Μονο για αυτη μιλησε, για να μας αποδειξει ποσο εγκληματικη οργανωση ειναι η Χ.Α. Τους αλλους δυο που δολοφονησαν τα συγγενικα του αδερφια, γιατι τους ξεχασε; Εκεινον τον αρχητραμπουκο Πουληκονο, πως τον λενε με το παντελονι να του εχει βγει, και με τον μισο κωλο εξω, να βαραει με το τιμημενο ροπαλο της αριστερας πεσμενο διαδηλωτη και με κλωτσιες κιολας απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνας ποτε ότι οι αγανακτησμένοι στο σύνταγμα το πολύ ξύλο το έφαγαν απο το ΠΑΜΕ για να μην τους αφήσουν να μπουκαρουν στη βουλή.
      Εκείνο το βράδυ μέχρι και ο Πρετεντέρης εκθιασε το ΚΚΕ.

      Διαγραφή
  2. Τελικα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κυβερνήσει.
    Αφου και τώρα δεν εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να διώξει τους κυβερνώντες μπας και σωθούμε αυτός (Τσίπρας) κάνει τον αλέκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.