Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Τα πιο φθηνά γενόσημα για την υγεία των Ελλήνων… Τα πιο ακριβά spa για την ξεκούραση του Υπουργού Υγείας…


H είδηση που θέλει τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη να απολαμβάνει το πολυτελές spa του Costa Navarino, φυσικά με τα λεφτά του κοσμάκη, την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας, Έλληνες φορολογούμενοι που δικαιούνται δημόσια Υγεία, ψάχνουν κρεβάτια στα νοσοκομεία, πεθαίνουν ( γρίπη) …. παίρνουν φθηνά γενόσημα…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκπληκτοι οι ένοικοι του ξενοδοχείου δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ μικρή μερίδα δεν δίστασε να τον αποδοκιμάσει.
τρικλοποδιά


Να πούμε πως δεν είναι φυσικά μόνο ο Άδωνις…… Όλοι αυτοί οι τύποι έχουν γερές πλάτες. Πλάτες από τους γνωστούς δανειστές.....( φωτογραφία) Τα ίδια και χειρότερα θα έχουμε και με το κόμμα του Τσίπρα....Ο αναγνώστης πήρε μια ιδέα πως είναι να είσαι ευρωβουλευτής!

Ο Λοβέρδος  που μας έφερε τα γενόσημα που χάθηκε; Ο Παπακωνσταντίνου;;;
Ζούμε στην εποχή της παλιανθρωπιάς.
perimajestic.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Λιτζάρισμα όπου τους συναντάμε.
    Το γιουχάισμα και το φτύσιμο το αντέχουν τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ...?

      Διαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.