Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ουκρανία: 10 νεκροί από ναζιστικές εκτελέσεις χωρικών--20 νεκροί σε Κραματόρσκ και Σλαβιάνσκ μετά την νυχτερινή επίθεση Στρατού και νεοναζί – ΒΙΝΤΕΟ

Ουκρανοί ναζί εκτέλεσαν εν ψυχρώ 10 ρωσόφωνους χωρικούς (σκληρό βίντεο)

 Ουκρανοί ναζί εκτέλεσαν εν ψυχρώ 10 ρωσόφωνους χωρικούς (σκληρό βίντεο) Καταγγελία για 10 νεκρούς και 40 τραυματίες όταν μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας» άνοιξαν πυρ κατά άοπλων διαδηλωτών έκανε ο δήμαρχος της πόλης Σλοβιάντσκ.
Σύμφωνα με τον Βιάτσεσλαβ Πονομάρεφ οι κάτοικοι του χωριού Αντρέεβκα (σ.σ. προάστιο του Σλοβιάντσκ) σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να μην επιτρέψουν στους ένοπλους νεοναζιστές να μπουν στην περιοχή τους.
«Τότε τα μέλη του «Δεξιού Τομέα» άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας 10 άτομα» ανέφερε ο Πονομάρεφ μιλώντας στο πρακτορείο Interfax.
Σύμφωνα, μάλιστα, με την καταγγελία του οι ένοπλοι δεν σταμάτησαν εκεί αλλά δεν επέτρεψαν σε κανέναν να πλησιάσει τους τραυματίες πυροβολώντας αδιακρίτως κατά όσων επιχειρούσαν να τους προσεγγίσουν.

tribune.gr
ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ – ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ
 Μαίνονται οι μάχες
kramatorsk1Oι δυνάμεις Αυτοάμυνας μαζί με τους πολίτες του Κραματόρσκ κατάφεραν να απωθήσουν τον ουκρανικό Στρατό που επιτίθετο κατά κύματα όλη τη νύχτα να φτάσουν στο κέντρο της πόλης, πληρώνοντας όμως βαρύ φόρο αίματος.
Οι ρωσόφωνοι είχαν δέκα νεκρούς και τριάντα τραυματίες μέχρι αυτη τη στιγμή, και υπάρχουν καταγγελίες ότι οι Ουκρανοί πυροβόλησαν εναντίον άοπλων πολιτών.

Οι Ουκρανοί που συμμετέχουν στην επιθεση δεν ανακοινώνουν τις απώλειές τους. Συνεχίζονται οι μάχες σώμα με σώμα στην Ανατολική Ουκρανία, στην πόλη Κραματόρσκ, το πρωί του Σαββάτου.
Επίσης 10 νεκρούς και 40 τραυματίες είχαν οι δυνάμεις αυτοάμυνας και στο Σλαβιάνσκ, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος της πόλης.
Σύμφωνα με τον Βιάτσεσλαβ Πονομάρεφ οι κάτοικοι του χωριού Αντρέεβκα (σ.σ. προάστιο του Σλαβιάνσκ) σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να μην επιτρέψουν στους ένοπλους ακροδεξιούς και τον ουκρανικό Στρατί να μπουν στην περιοχή τους.
«Τότε τα μέλη του «Δεξιού Τομέα» άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας 10 άτομα» ανέφερε ο Πονομάρεφ μιλώντας στο πρακτορειο Interfax.
Όλοι ήταν μεταξύ των πολιτών που πρόσκεινται στους ρωσόφωους και σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας, που βρίσκονται σε «αντιτρομοκρατική επιχείρηση», όπως την ονομάζει το Κίεβο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι τραυματίες φτάνουν τους 30.
H επίθεση του ουκρανικού Στρατού ξεκίνησε τα μεσάνυχτα και μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει κάποιο κερδος για την νεοναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου.Στο Κραματόρσκ ετοιμάζονται για νέα επίθεση των Ουκρανών και ενισχύουν τα οδοφράγματα.
Οι περιφέρειες του Λούγκανσκ και του Ντονέτσκ, αποτελούν τον πυρήνα της ρωσόφωνης αντίστασης, αφού ειδικά σε αυτές τις περιοχές αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία. Φυλετικά δεν έχουν καμμια σχέση με τους νεοναζί του Κιέβου, που είναι γερμανοχαζαρικής καταγωγής, ή με τους Πολωνούς του Ζίτομαρ, και τους Ουγγρορουμάνους της Ρουθενίας.
Η Ουκρανία αποτελεί ένα πολυεθνικό κράτος στο οποίο εθνική ουκρανική συνείδηση έχουν ως επί το πλείστον κάποιοι πληθυσμοί πέριξ του Κιέβου και στην δυτική Ουκρανία, όπου μάλλιστα θεωρούν τους εαυτούς τους απόγονους των ουκρανικών SS του Στέπαν Μπαντέρα, υπεύθυνου για τον θάνατο δύο εκατομμυρίων συμπολιτών του, που δεν του άρεσε η φυλετική τους καταγωγή.




defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.