Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Το 12λεπτο των ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ Ακούστε το ΠΡΙΝ ψηφίσετε. (βίντεο)



Σχόλιο ΛΦ: Ελληνίδες σαν την Ζωή που αποκάλυψε το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και πήγε κόντρα στην κυβέρνηση ΓΑΠ την ώρα που ο ΓΑΠ ήταν παντοδύναμος. Ελληνίδες σαν την Χαρά, την δασκαλά των Ελλήνων, που δεν μάσησε στις απειλές των πρακτόρων του Προξενείου στην Θράκη (δεν κατεβαίνει υποψήφια, απλή αναφορά). Αυτές οι Ελληνίδες θα έχουν την υποστήριξη μας με όποιον και αν πολιτευτούν γιατί πολύ απλά είναι Ελληνίδες που  μπροστά τους μερικοί άντρες φοράνε φούστες. 

Αυτά δεν σου τα έχει πεί ΚΑΝΕΙΣ υποψήφιος Ευρωβουλευτής, συνέλληνα!
Η μόνη που τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, συνεργαζόμενη με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αυτή είναι και η ΜΟΝΗ που μπορεί να αγωνιστεί, συνεργαζόμενη με τους ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ για  τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ!
Αφιερώστε 12' για να ακούσετε αυτά που λέει, και αυτά που δεσμεύεται ως ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ να αγωνιστεί, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των Ελλήνων προς το πρόσωπό της.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ!

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κι όπως γράφουν οι εξαίρετοι συνάδελφοι σε σχόλιό τους, από το Λίθος Φωτός

"Καλή επιτυχία Ζωή... Η υποψηφιότητα της έπρεπε να είναι υπερκομματική από τα αντιμνημονιακά κόμματα εφόσον όλοι λένε πως θέλουν η Ελλάδα να βρει το δίκιο της και να την σώσουν.."



Ο/Η Λίθος Φωτός άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Μαντινάδα για την ΛΕΒΕΝΤΙΑ της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ":
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.