Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ξεθάρρεψαν οι Τούρκοι και «όργωσαν» με 3 «CN-235″ και 6 Μαχητικά όλο το Αιγαίο !


1


…Υπάρχει μια παροιμία που λέει δώσε θάρρος στο Χωριάτη να σε ανέβει στο κρεβάτι !


Τελικά ή δεν έχουμε πια τσίπα ή ότι και να μας κάνουν θα το δεχθούμε αδιαμαρτύρετα και αυτό είναι παρα είναι σοβαρό!

Δεν γνωρίζω τι απο δύο είναι πιό σοβαρό αλλά να συμβαίνουν 25 Παραβιάσεις-Παραβάσεις απο πολεμικά δήθεν (φίλης Χώρας κατά ΝΑΤΟ και κατά Ελλάδος το ανάγνωσμα ) και εμείς περί άλλων να τυρβάζουμε !
2
Κατά τα άλλα να τσακώνεται ο Τσίπρας με τον Σαμαρά και ο Βενιζέλος να μας δηλώνει οτι δεν είναι της παρούσης το ότι μας επέβαλαν Πρωθυπουργό οι δήθεν ευρωπαίοι φίλοι μας
3
Οι Τούρκοι όργωσαν το Αιγαίο στέλνοντας στους Ουρανούς του ότι είχαν διαθέσιμο …Σε λίγο θα στείλουν και το Μεταγωγικό Τέρας να μας τρομοκρατήσουν και εμάς και τους νησιώτες ,αφού πρώτα φρόντισαν να γεμίσουν τα ξερονήσια με λαθρομετανάστες και εμείς τους υποδεχόμαστε με νταούλια και βιολιά και με τον Γεωργιάδη να περιμένει πότε θα πεθάνουν οι Έλληνες για να μην χρειάζονται εξετάσεις οπότε να το και Πλεόνασμα !
4
Κατά τα άλλα τι είχαμε τι χάσαμε στην Αθήνα δεν έφτασαν ακόμη τα Πολεμικά για τρομάξουν τα φλώρια
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 3 (CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 9
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : -
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 5
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 19
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.