Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αποχωρεί από την ηγεσία της Alpha Bank ο βενιζελικός Γιάννης Κωστόπουλος - Στη θέση του ο βενιζελικός Β.Ράπανος...."όνειρο ζω μη με ξυπνάτε".



 Τα πάντα ήταν μεθοδευμένα από την αρχή να γίνουν έτσι...Οι διαπλεκόμενοι φόρτωναν με χρέη τις τράπεζές τους, γιατί γνώριζαν ότι την κρίσιμη ώρα θα τα φόρτωναν στο κράτος και άρα στον λαό.
Ο επί πολλές δεκαετίες πρόεδρος της τράπεζας  Alpha Bank ..Μια" ιστορική αλλαγή" στην ηγεσία της Alpha Bank. Ο επί πολλές δεκαετίες πρόεδρος της τράπεζας Γιάννης Κωστόπουλος, αποχωρεί υποβάλλοντας την παραίτησή του, αλλά παραμένει μέτοχος της τράπεζας.
Στην θέση του αναλαμβάνει ως μη εκτελεστικός πρόεδρος ο πρώην διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Βασίλης Ράπανος. Ο γνωστός σοσιαλιστής Ράπανος.....της διακυβέρνησης Σημίτη.....
O Ράπανος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (2000 - 2004). Από το 2000 μέχρι το 2004 και μέχρι να γίνει η "δουλειά", που μας οδήγησε στον "βόθρο" των Ολυμπιακών ο Ράπανος ήταν αυτός, ο οποίος "μαγείρευε" τα στοιχεία, που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Ο Ράπανος ήταν ένας από τους βασικούς εγκληματίες, οι οποίοι μας "έσπρωξαν" με ψεύτικα στοιχεία στο "σφαγείο" του Ευρώ.
Χάρη  στον Σαμαρά έχουν "δεμένη" τη Δεξιά και δεν μπορεί ν' αντιδράσει.................Γι' αυτόν τον λόγο δεν θέλουν με τίποτε εκλογές. Φτιάχνουν κλίμα για τον σοσιαλιστή Τσίπρα….. όταν όλα θα είναι έτοιμα. Την δεξιά την θέλουν συνένοχη στο πόπολο. Η δεξιά θα χρεωθεί τα πάντα.  Ο κόσμος της δεξιάς που δεν είχε κανένα λόγο να στηρίξει ΔΝΤ και τρόικες και γέμισε με Φάηλους, Λαζαρίδηδες, Ντόρες, Μητοτάκηδες, Σουφλιάδες, Ψυχάρηδες, Βενιζέλους όλα αυτά τα χρόνια. Μιλάμε για το απόλυτο δούλεμα....... του αιώνα.

perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.