Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ!



ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
Ο ΤΑΛΑΑΤ ΠΑΣΣΑΣ ο Τουρκαλάς που
εκτέλεσε τις Γερμανικές οδηγίες...
·
Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ –ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ είναι ιδέα και έργο-προτροπή – απαίτηση ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ –ΓΕΡΜΑΝΩΝ!
“Διώξτε τους αυτούς τους σκύλους Έλληνες , τους ταραχοποιούς, τους άπληστους κι εμείς θα τους αντικαταστήσουμε με υπάκουους, Γερμανούς εργάτες” φώναζε ο Σάντερς στους Εμβερ και Ταλάατ, πασάδες της Τουρκίας!.
Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΑΝΤΕΡΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΏΝ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΕΜΠΝΕΥΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Για να προασπίσει τα
συμφέροντα της ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ!..
Ναι, της σημερινής που διαφεντεύει την Ελλάδα!

·
Όσοι έχουν διαβάσει, έστω κι επιφανειακά, την πανγερμανική φιλολογία , γνωρίζουν την μέθοδο που προτείνεται για την αντιμετώπιση των
πληθυσμών που παρεμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση της Γερμανίας. Εννοώ των εκτοπισμό των κατοίκων. Η βίαιη εξορία ολόκληρων λαών , που μεταφέρονται σαν ζώα, από τη μια άκρη στην άλλη είναι μέρος του κατακτητικού προγράμματος της Γερμανίας…


ΓΕΡΜΑΝΟΙ: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Δεν είναι Ευρωπαϊκή φυλή. Εισβολείς είναι, δηλαδή κατσαπλιάδες.. φονιάδες και άρπαγες.. Βασικά κατσικοκλέφτες! Πάντα σε όλη την πορεία τους, έως αυτή τη στιγμή! Ξαναμπερδεύουν την Ευρώπη, την αναστατώνουν και κάνουν για μια ακόμη φορά οι λαοί της Ευρώπης να υποφέρουν, να στενάζουν...... ! ΄Οσο για τους Ολλανδούς, Φινλανδούς,...(σημερινούς συμμάχους της Μερκελ) καλά αυτοί πάντα ήσαν ...πίτουρα!

Μία σημαντική επισήμανση στο βιβλίο του καθηγητή Πανεπιστημίου Κώστα Φωτιάδη με τίτλο« Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ», που κυκλοφόρησε την Κυριακή ως ένθετο η εφημερίδα REAL NEWS, αποτέλεσε την αφορμή για το πολύ καλό ρεπορτάζ που κάνει το ιστολόγιο helllas newsagency, όπου αποκαλύπτεται ότι η Μικραασιατική καταστροφή εμπνεύσθηκε και οργανώθηκε από τους Γερμανούς! Ιδού τι αναφέρει το σημαντικό ρεπορτάζ,
Γενικό συμπέρασμα: Ο ελληνισμός βιώνει τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του. Δράστης; Ο ίδιος πάντα παράγων, ο γερμανικός. Οι Γερμανοί μισούν θανάσιμα κάθε τι το ελληνικό. Σήμερα μας έχουν παγιδεύσει με στόχο την πλήρη διάλυσή μας, συμπεριλαμβανομένης και της εδαφικής μας!
Το σενάριο είναι παλαιό. Οι Γερμανικές απόπειρες κυριαρχίας στην Ευρώπη αναρίθμητες! Η …πλαγιοσκοπική εισβολή της στην Τουρκία στον περασμένο αιώνα, κατάφερε , αφού χρεοκόπησε την Οθωμανική αυτοκρατορία, και για να την ελέγχει πλέον οικονομικά, να συγκυβερνάει με τους πασάδες, να ελέγχει τα τραίνα ( chemin de fer Otoman ή το διάσημο, ORIAN EXPRESS..που έφθανε μέχρι τη Βαγδάτη). Τεράστια τα κέρδη της… επιχείρησης!
Κι αφού έβγαλε από τη μέση Άγγλους και Γάλλους, προχώρησε εισηγούμενη στους Πασάδες, στην ευθεία εξόντωση των Ελλήνων, οι οποίοι Έλληνες έλεγχαν κατά 75% την οικονομία της Τουρκίας , τις τέχνες, τα γράμματα και τον πολιτισμό! Κι άρα, ήταν μεγάλο εμπόδιο στα παμφάγα οικονομικά σχέδια της Γερμανίας.Απαίτησαν από τους ηγέτες του Γερμανικού προτεκτοράτου- Πασάδες Τούρκους, την άμεση εξαφάνιση του ελληνισμού.

Είναι λάθος σήμερα για τους γενοκτόνους του ελληνισμού, να θεωρούμε ως μόνους υπεύθυνους τους Τούρκους! Οι Γερμανοί είναι οι φονιάδες του Μικρασιαστικού Ελληνισμού! Οι Τούρκοι απλώς ήσαν εκτελεστές και πατούσαν τη σκανδάλη! Οι δήμιοι δηλαδή. Οι πολιτικοί ηγέτες της Ελλάδος αυτό το κομβικό στοιχείο δεν πρέπει να το λησμονούν ποτέ!
Οι Τούρκοι της Μικράς Ασίας, με τα υπάρχοντα στοιχεία, δεν έτρεφαν μίσος για τους Έλληνες. ΄Αλλωστε αυτοί “διοικούσαν” της Οθωμανική Αυτοκρατορία… και συμβίωνα μια ικανοποιητικά επί αιώνες…
Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια , όπως καταγράφεται από τις πολλές πηγές που επιστρατεύει στο πόνημά του ο καθηγητής Φωτιάδης. Αξίζει να διαβάσετε το βιβλίο του, αλλά δεν ξέρουμε που θα το βρείτε…!


ΟΙ Γερμανοί εξαφάνισαν τον ΑΚΜΑΖΟΝΤΑ Ελληνισμό της Μικράς Ασίας!
Οι Νεότουρκοι του ΚΕΜΑΛ απλώς ήταν εκτελεστικά όργανα . Και γιατί αυτό το φονικό; Διότι απλά ήταν το οικονομικό συμφέρον των φρικτών ΓΕΡΜΑΝΩΝ !
Όπως και σήμερα, το ίδιο επιδιώκουν με την ποδηγέτηση της Ελλάδας και το πνίξιμο της Κύπρου!!
ΓΕΡΜΑΝΟΙ…ΛΑΟΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΡΙΖΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ (Ούννοι, γαρ)-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ- ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ….. για να ευτυχούν!


Μια ζωή ΚΛΕΦΤΕΣ κι άρπαγες. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! Βάρβαρος λαός, κι ευθέως απάνθρωποι , αφού στήνουν την ευτυχία τους στα φέρετρα των άλλων!
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ! Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ Κάτι να κάνει ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ… ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ…ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ..ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ! Προχθές με τους ΒΙΣΜΑΡΚ, χθες με τον Χίτλερ και σήμερα με την θλιβερή γυναίκα, Μέρκελ. Μαζί και ο Σόϊμπλε. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ-ΟΙΟΝΟΜΙΚΌ ΣΗΜΕΡΑ!…ΠΟΥ βρίσκεται εν εξελίξει!
Σακάτεψαν ήδη την Ελλάδα, καταδυναστεύουν Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και δολοφόνησαν εν ψυχρώ… τη Κύπρο.. Έτσι εν μια νυκτί…
ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ, είναι κλεψιμέϊκοι, απ’ όπου κι αν πέρασαν… άρπαζαν! Ο Γερμανός γελάει με την ευρωπαϊκή ηθική, την ελληνική κατά βάση, μια κι από Έλληνες θεμελιώθηκε ως πίστη!


Ο LIMAN VON SANDERS Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Με τον διαβόητο LIMAN VON SANDERS που ήταν ο αρχιστράτηγος, κατάφερε μέσα σε λίγο χρόνο να εκσυγχρονίσει στρατιωτικά την Τουρκία , αλλά και να μεταδώσει στο θλιβερό αυτό κράτος, την αντίληψη πως η κακοτυχία του ήταν οι Έλληνες και οι Αρμένιοι και πως όφειλε για την επιβίωσή του να τους εξαφανίσει από προσώπου γής! ”Κάτι που ήξεραν καλά να κάνουν ..οι Τούρκοι” , όπως υπογράμμισε ο ΟΥΝΟΣ SANDERS!
“Θεωρούσαν οι Γερμανοί τους Έλληνες της Τουρκίας, ως σημαντικό εμπόδιο στις βλέψεις τους.

Το κυρίαρχο στην οικονομία, το εμπόριο, τις τέχνες, και τα γράμματα ελληνομικρασιασιατικό στοιχείο, ορθωνόταν ως φυσικός φραγμός στο δρόμο τους προς τον Περσικό κόλπο.. Έτσι, η Τουρκία, δεν έχει ουδεμίαν ασφάλεια ,ούτε δύναται να οργανωθεί ελευθέρως εις το μέλλον, λόγω της παρουσίας εχθρικών στοιχείων όπως Ελλήνων κι Αρμενίων!!!”
Όσοι έχουν διαβάσει ,έστω κι επιφανειακά, την πανγερμανική φιλολογία , γνωρίζουν την μέθοδο που προτείνεται για την αντιμετώπιση των πληθυσμών που παρεμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση της Γερμανίας. Εννοώ των εκτοπισμό των κατοίκων. Η βίαιη εξορία ολόκληρων λαών , που μεταφέρονται σαν ζώα, από τη μια άκρη στην άλλη είναι μέρος του κατακτητικού προγράμματος της Γερμανίας…
***Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που είχαν προτείνει πιεστικά να απομακρυνθούν οι Έλληνες από τα παράλια…
***Το σχέδιο ήταν να στείλουν αρχικά.. τους Έλληνες στα νησιά του Αιγαίου…
***Οι Έλληνες αντιστάθηκαν, αλλά έγιναν μεγάλες σφαγές. Έπεσε λεπίδι από Τούρκους!
**Ηθικός αυτουργός όλων αυτών των βαρβαρικών πράξεων ήταν ο ΛΙΜΑΝ ΦΟΝ ΣΑΝΤΕΡΣ… χαρακτηριστικός τύπος βάρβαρου Γερμανού και μισέλληνα.

“Διώξτε τους αυτούς τους σκύλους Έλληνες , τους ταραχοποιούς, τους άπληστους .κι εμείς θα τους αντικαταστήσουμε με υπάκουους, Γερμανούς εργάτες” φώναζε ο Σάντερς στους Εμβερ και Ταλάατ, πασάδες της Τουρκίας!.

Συνεχώς φώναζε απαιτούσε: Εκτοπισμός, .εκτοπισμός είναι η μόνη λύση..
--Συντρίψτε τους Έλληνες”…
--Επιβάλλεται η εξασθένιση του ελληνικού στοιχείου απανταχού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δια να εκλείψει πας συνεκτικός κρίκος μετά της μητρός Ελλάδος.
--Τι φυλάτε εκκλησίες, καμπαναριά, ελληνικά σχολεία. Εφόσον τα κρατάτε αυτά εδώ… θα
είστε μόνιμα είλωτες των Ελλήνων” !
Όλα αυτά κι άλλα συγκλονιστικά στοιχεία, αναφέρονται στο σημαντικό ιστορικό βιβλίο του Κων. Φωτιάδη, καθηγητή Πανεπιστημίου «Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» που κυκλοφόρησε η REAL NEWS, έργο εγκριθέν από τη Βουλή των Ελλήνων, αλλά ταυτόχρονα απαγορευθέν!
ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ Μ.ΑΣΙΑ!
Έτσι διαμορφώνεται στο Μικρασιατικό χώρο μια κατάσταση, σύμφωνα με την οποία έχουμε από τη μια τις απαιτήσεις των Ελλήνων και των Αρμενίων για ελευθερία και ανεξαρτησία και από την άλλη τον ακραίο τουρκικό εθνικισμό.
Ένας παράγοντας που παρεμβαίνει υπέρ των οθωμανικών συμφερόντων είναι ο γερμανικός. Οι Γερμανοί έχουν τεράστια συμφέροντα στην Τουρκία. Οικονομικά και στρατιωτικά. Ελπίζουν ότι με μια ισχυρή Τουρκία θα ανταγωνίζονται καλύτερα τους Βρετανούς. Γι αυτό το λόγο η γερμανική πολιτική εκπονεί ένα πρόγραμμα ακεραιότητας της Τουρκίας, η υλοποίηση του οποίου προϋποθέτει την εξόντωση των πληθυσμών εκείνων που ενισχύουν τις φυγόκεντρες τάσεις στο εσωτερικό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. (9) Η Τουρκία γίνεται το πιο σημαντικό πεδίο δράσης του γερμανικού ιμπεριαλισμού. Κινητήρια δύναμη είναι οι γερμανικές τράπεζες, οι οποίες έχουν κολοσσιαίες επιχειρήσεις στην Ασία.

Οι δολοφόνοι του ελληνισμού στη Μ. Ασία. Αριστερά ο Γερμαναράς Σάντερς και δεξιά ο Μουσταφά Κεμάλ, που εκτέλεσε τις εντολές του Γερμανού Γκαουλάϊτερ.
Μετά τους Βαλκανικούς πολέμους οι Γερμανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να φανατίσουν τις τουρκικές μάζες εναντίον των χριστιανών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Σε μια προκήρυξη που κυκλοφορεί η “Γερμανική Τράπεζα της Παλαιστίνης” γράφεται:
«Αν πεινούμε και υποφέρουμε εμείς οι Τούρκοι, αιτία είναι οι γκιαούρηδες που στα χέρια τους κρατούν τον πλούτο μας και το εμπόριό μας. Ως πότε θα ανεχόμαστε τις προκλήσεις τους. Μποϋκοτάρετε τα προϊόντα τους. Σταματήστε κάθε δοσοληψία μαζί τους. Τι τη θέλετε τη φιλία τους; Ποιο το όφελος να συναδελφώνεστε και να τους προσφέρετε με τόση ειλικρίνεια την αγάπη και τονπλούτο μας…» .

Ο ΕΜΒΕΡ ΠΑΣΣΑΣ άλλο ένα υποζύγιο των
Γερμανών που εκτελούσε τις εντολές τους!

ΠΗΓΗ

9 σχόλια:

  1. katalavainw to misos k to thymo sou gia ti germania k symfwnw apolyta. alla akoma k etsi opws ta les giati enandiwnesai stous tourkous?opws k esy les itan sxedio twn germanwn,oi tourkoi apla ektelesan.ti tha ekane afto to lao na enandiwthei se enan allon me ton opoio syzouse eirinika, k edine osa edinan oi ellines tis mikras asias?isws k oi tourkoi loipon na eixan apeilithei opote den eixan alloi epilogoi.k an skefteis pws ipyrxan (k apo tis dyo plevres,eimai sigouri)agrammatoi anthrwpoi pou den ikseran polla,pou opws gnwrizoume aftoi einai oi anthrwpoi pou epirreazonde perissotero,aftoi tha itan oi prwtoi pou tha prospathisan na paroun me to meros tous.k siga siga to "mikrovio" eksaplwthike,i idea oti oi ellines itan oi ftaixtes k oxi aftoi pou voithousan eksaplwthike se olo ton tourkiko plithismo.episeis ta symferonda twn megalwn dynamewn tote ypirksan megalytera apo tis mikres:ellada k tourkia.opote de ginetai na katigoroume tis mikres xwres.dystixws pandou k panda afto pou kyverna ton kosmo einai to symferon k panda vrisketai tropos na epitefxthei o skopos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ανώνυμος18 Μαΐου 2013 - 1:29 μ.μ

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ greekliss ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. anefera oti misw tin ellada?mallon sou diefyge kati...tin agapaw tin ellada.gennithika k ezisa ekei epi 28xronia.oti vlepw na pernaei twra me ponaei.k fysika tha peis oti lew vlakeies.den exeis omws to dikaiwma na to kaneis.to ti niwthw EGW gia tin patrida mou den exei kanenas to dikaiwma na to sxoliasei.ellinas i mi.o logos pou de grafw me ellinika grammata einai dioti den eimai pleon ellada k dystixws to computer mou den exei ellinikous xaraktires(makari na eixe!!!)tha se parakalesw loipon na min vgazeis symberasmata xwris na ksereis.de tha borousa pote na misisw ti xwra pou me megalwse oso xalia k na einai i katastasi tis twra.einai sa na mou les oti misw ti mana k ton patera mou.latrevw tin ellada k panda tha tin latrevw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι σημαινει αυτο αγαπητο ανωνυμε??Μηπως να πουμε και ευχαριστω στους Τουρκους??Τα σκεφτεσαι αυτα που γραφεις η ετσι τα πετας??Το οτι εκτελουσαν διαταγες αλλων δεν τους κανει λιγοτερο φονιαδες!!!ΕΛΕΟΣ πια προσεξτε λιγο τι γραφετε!!

      Διαγραφή
    2. Προς Ανώνυμη...
      H Ρεπούση πρέπει να είσαι και καρφώθηκες γιατί δεν αντέχεις να σου κατηγορούν τους Τούρκους.

      Διαγραφή
  4. Εδω ειμαστε, μια εβδομαδα μας χωριζει απο την επομενη Κυριακη. Χρυση Αυγη, να ξεβρωμισει ο τοπος. Δεν χρειαζεται να κοθομαστε σαν τις κυριες της μεγαλοαστικης κοινωνιας στα ακριβα σαλονια πινοντας τσάι και να φιλολογουμε ανευ ουσιας σταυρωποδ.
    Ισως καποιοι "προδευτικοι" να με κατηγορησουν με οτι διαβασαν. Αν ειναι ετσι, ας καθησουν αυτοι σταυρωποδι ξκαι πανω στον σβερκο τους να χορευουν οι διαφοροι ελληνοφωνοι απατεωνες να το παιζουν σωτηρες και εσεις οι διαφωνουντες πλερωστε τα γραμματια τους. Γνωριζετε τα γραμματια τους; Δεν ειναι τα χαρατσια μονο, ειναι οτι θα ειμαστε μειονοτητα, το πολυ σε δεκα με εικοσι χρονια απο σημερα. Οσοι κοιμαστε ησυχοι, μην αλλαζετε πλευρο, θα ερθουν αλλοι να σας το αλλαξουν. Και τοτε, ας προσεχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγουρα χρυση αυγη.ολοι τα ιδια χαλια ειναι,σκεψου και κατι ακομα οτι η Χ.Α χωρις αλλοδαπους και λαθρομεταναστες δεν εχουν λογω υπαρξης σε αυτους στηριζουν την πολιτικη τους καριερα.λυση υπαρχει και ειναι απλη αρκει να εχεις κακαλα ακυρωνεις την συμφωνια του Δουβλινου και αφηνεις αυτους να πανε σε οποια ευρωπαικη χωρα θελουν μετα το προβλημα σου γινεται δικο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγουρα Χ.Α φιλε ολοι τα ιδια σκ@τ@ ειναι.Η Χ.Α χωρις λαθρομεταναστες δεν εχει λογω υπαρξης,λυση υπαρχει και ειναι απλη κακαλα θελει μονο να εχεις ακυρωνεις την συμφωνια Δουβλινου και τους αφηνεις να πανε σε οποια ευρωπαικη χωρα θελουν μετα το προβλημα σου γινεται δικο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ.ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΗΣΦΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΣΤΗΣΑΝΕ ΜΠΑΓΚΟ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ,ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΣΑΝΤΕΡΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ 'ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ' ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ!ΜΕΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΙ ΣΤΟΝ ΓΚΙΑΟΥΡ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΡΕΣΤΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ(ΤΑΙΝΙΑ,1922 ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ-Η ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΤ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ!).Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ(ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΩΝ ΓΑΛΛΟΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΙΔΡΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!Ο 2ος ΠΠ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ ΓΙΝΗΚΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΜΑΣ ΣΦΑΖΑΝΕ ΞΑΝΑ ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ,ΚΑΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΝΩΡΙΣ ΟΜΩΣ...ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ 'ΑΓΝΟΙ ΞΑΝΘΟΙ' ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ.ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΚΟΥΝΑ!ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ,ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΟΥ.Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΣΚΑΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ Ο ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΝΤΟΝΜΕΣ ΜΠΕΝΥ ΣΕΛΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗ ΝΤΟΝΜΕ ΓΚΑΙΫ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!ΦΡΙΚΗ!ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΑΔΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ,ΠΟΥ ΣΑΣ 'ΛΑΤΡΕΥΕΙ' Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΠΙΝΤΕΔΩΝ...ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ ΕΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ 20 ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΚΙ ΑΝΑΓΑΛΛΙΑΖΟΤΑΝΕ.Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΪΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ....ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝ;ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ.
    ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΝ ΑRT FM TOY NIKOY TOY AMAΡΑΝΤΟΥ.ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΣΩ ΣΚΑΪΠ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΒΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΨΩ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΛΑΟΙ ΕΚΑΜΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΘΕΙΟΝ' ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΛΥΘΕΙ' ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΦΥΛΩΝ(ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΖΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ)ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ ΑΓΓΕΛΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΡΕΤΖΕΠΙ....
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ...
    ΠΩΣ ΒΑΦΤΙΣΕ Ο ΦΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ;
    'ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΩΠΟΣ'...ΜΑΛΙΣΤΑ!ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ!
    ΓΕΡΜΑΝΙΣΤΙ:ΒΙΛΚΟΜΕΝ!
    ΤΟΥΡΚΙΣΤΙ:ΧΟΣΓΚΕΛΝΤΙΝΙΣ!
    ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.