Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Απίστευτες καταγγελίες! Πάρτι κάνει ο Μπομπολας στην Δυτική Ελλάδα με τις πλάτες των “ανεξάρτητων” Πασοκτζηδων…


20140521-153726-56246540.jpg

Τεράστιες ευθύνες για την περιβαλλοντική καταστροφή της Ιεράς Ολυμπίας έχει ο Διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ Αντι-περιφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος, μετά τα σημερινά δημοσιεύματα στην Δυτική Ελλάδα.
Παρατυπίες του Μπόμπολα που ο Αλεξοπουλος “έκλεισε” το μάτι.

http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=62554
Το εργοστάσιο απορριμμάτων στου Φλώκα, συμπεριλαμβάεται σύμφωνα με τις ρπώτες πληροφορίες σε αυτα για τα οποία η Ευρωπαίκή Ένωση κλείνει τη στρόφιγγα χρηματοδότησης, καθώς διπιστώθηκαν παρατυπίες και χαρηστικές ρυθμίσεις για τους εργολάβους που έχουν αναλάβει την κατασκεή των μονάδων.
Να σημειωθεί πως για τις παρατυπίες σοβαρές ευθύνες υπάρχουν και σε Δημοτικά και περιφερειακά Συμβούλια με την ψήφο των οποίων επικυρώθηκε τόσο σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας όσο και των υπολοίπων περιφερειών ο κύκλος των παρατυπιών προς όφελος των εργολάβων
http://www.eproini.gr/index.php/perivallon/35624-arx-olympia-kataggelies-sto-dasarxeio-pyrgou-gia-nea-paranomi-xomateri
Μια «αγνώστου πατρός» παράνομη χωματερή, εντοπίστηκε ύστερα από καταγγελίες στο Δασαρχείο Πύργου, στην περιοχή της Αρχαίας Πίσσας πριν από λίγες ημέρες.
Πέρα από την επώνυμη καταγγελία που έγινε στην υπηρεσία, φωτογραφικό υλικό εστάλη και από αναγνώστη μας όπου φανερώνει τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο σημείο, που αποτελεί δημόσια αναδασωτέα έκταση, όπου μετά τις πυρκαγιές του 2007 είχε πραγματοποιηθεί και αναδάσωση.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.