Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Το Ποτάμι πάει με τους σοσιαλιστές ως… ανεξάρτητο!


Το Ποτάμι πάει με τους σοσιαλιστές ως… ανεξάρτητο!

Στην Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Μάρτιν Σουλτς, ως ανεξάρτητοι θα ενταχθούν οι δύο ευρωβουλευτές που εξέλεξε Το Ποτάμι όπως αποφασίστηκε μετά τη συνάντηση των 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ήταν αφενός η πεποίθηση ότι η συμμετοχή «στη δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα του ευρωκοινοβουλίου αυξάνει τις δυνατότητες δράσης» καθώς οι δεσμεύσεις των Σοσιαλιστών και των Δημοκρατών ότι «η αντιμετώπιση της ύφεσης και της ανεργίας στην Ελλάδα και στο Νότο συνολικά, θα βρίσκονται στις άμεσες πολιτικές τους προτεραιότητες».
Ταύτιση επικρατεί και στην εκτίμηση, ότι «σε μια εποχή που η Ευρώπη έχει ανάγκη από ένα πραγματικό αντίβαρο στις συντηρητικές δυνάμεις, η «Προοδευτική Συμμαχία των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών» μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο».
Δηλαδή, για να καταλάβουμε τι μας είπαν, εμείς το Ποτάμι δεν είμαστε Σοσιαλιστές, ακόμα δεν ξέρουμε τι είμαστε, αλλά μέχρι να αποφασίσουμε τι είμαστε, πάμε στη δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα (δυστυχώς η πρώτη είναι η δεξιά και θα φάμε κράξιμο), επειδή εκεί είναι οι πολλοί και εμείς, ως Ποτάμι, πάμε πάντα με τους πολλούς γιατί κοιτάμε το συμφέρον μας…
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.