Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ικανοποίηση Αδωνι για το αποτέλεσμα στην περιφέρεια Αττικης. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;


20140518-191331-69211445.jpg

Σγουρος και Κουμουτσάκος είναι πλειοψηφικό ρεύμα!
Αναμένουμε να δουμε πως θα βγάλει την Σούμα και για τον δήμο της Αθήνας…
“Σπηλιωτοπουλος και Καμινης θριάμβευσαν”!
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. H Eλλας θα περασει για τα επομενα πεντε χρονια και τη λαιλαπα του νεοΠΑΣΟΚ που λεγεται ΣΥΡΙΖΑ. Εκει εχουν φωλιασει ολοι οι πολιτικοι τυχοδιοκτες και ανεπαγγελτοι. Η χωρα μπορει να φτασει και στο σημειο του ακροτηριαμου ακομα, ειτε στο Αιγαιο, ειτε στην Θρακη. Μια δευτερη εθνικη καταστροφη που ειναι σχεδον ορατη, ειναι οι λαθρομεταναστες. Ειτε Καμινης, ειτε ο αλλος του Συριζα, η ουσια της πολιτκης συνεχειας θα ειναι η ιδια. Αφου περασει απο αυτα τα δυο σταδια, τοτε ο καθενας θα ανακαλυψει τον πατριωτισμο του, αλλα περισσοτερο ομως θα δουλεψει η προσωπικη αυτοσυντηρηση. Αυτο θα γινει με βεβαιωτητα, οτι και να μου λενε οι διαφορει προοδευτικοι και δημοκρατες.
    Η Ελλας θα ξαναγενηθει εκ της κωνενεως της, ηθικα και οικονομικα, αφου περασει και δοκιμασει επι του πρακτεου και αυτη τη λαιλαπα των ψευτοκουλτουριαριδων που σε καθε τι εθνικο, σηκωνουν επανασταση εναντιον του της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.