Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ Αποκαλύπτει στοιχεία, που ΚΑΝΕΙΣ υποψήφιος ή εν ενεργεία ευρωβουλευτής δεν έχει αποκαλύψει! (ΒΙΝΤΕΟ)



Είναι Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ που αξίζει μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Δεν φοβάται τίποτα. Τα έβαλε στην ουσία, με το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο, τα έβαλε με πρωθυπουργούς και με διεθνή συμφέροντα.
Είναι η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, που γυρίζει όλη την Ελλάδα, για να ενημερώσει τους έλληνες πολίτες για το έγκλημα που έχει συντελεστεί κατά της Πατρίδας μας, με το δημόσιο χρέος που αλλοιώθηκε, από ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, για να μπει η χώρα στο ΔΝΤ.

Σήμερα, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, διεκδικεί ως συνεργαζόμενη με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, αποφασισμένη να τινάξει στον αέρα την Commission και το ΔΝΤ, αλλά με στοιχεία και ντοκουμέντα.
Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, φέρνουν κατ' αποκλειστικότητα στην δημοσιότητα, αυτή την εκπομπή, που ακόμα δεν έχει μεταδοθεί, γιατί είναι συγκλονιστική!
Στο πρόσφατο ταξείδι της στην Κέρκυρα, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, σε συνεντεύξεις της, αποκάλυψε πολλά από αυτά που ευρωπαϊκοί οργανισμοί πράττουν εις βάρος της Πατρίδας μαςμ αλλά και τον τρόπο που όλα αυτά είναι μαχητά από το ευρωκοινοβούλιο, αν εκλεγεί.
Αξίζει να ακούσουν οι έλληνες το παρακάτω βίντεο ως το τέλος, και τα νέα στοιχεία που είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και να καταγγείλει, αν της δοθεί μια θέση στην Ευρωβουλή.
Εκεί, θα έχει τη δυνατότητα, να συνεργαστεί με τους Ευρεωσκεπτικιστές (όπως ο Νάιτζελ Φάρατζ) και να υποχρεώσει την Commission να αποζημιώσει την Ελλάδα για την τραγωδία που ζει ο ελληνικός λαός.
Είναι Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ που αξίζει μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.
Ακούστε τη και θα αντιληφθείτε γιατί.
Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αποκαλύπτει στοιχεία, που ΚΑΝΕΙΣ υποψήφιος ή εν ενεργεία ευρωβουλευτής δεν έχει αποκαλύψει.
ΓΙΑΤΙ, ΑΡΑΓΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ;;;;;;;;
Το βίντεο, είναι από την εκπομπή "ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΑ" με τον γνωστό Οικονομολόγο - Διεθνολόγο, Κώστα Βέργο, στην Κέρκυρα.

Πόπη Σουφλή

attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.