Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Βροχή από καταγγελίες για νοθεία! Δείτε τα βίντεο…


notheia

Δίνουν και παίρνουν οι καταγγελίες από το πρωί στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας, οι οποίες  θέτουν εν αμφιβόλω την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας. 
Η μη εμφάνιση των μελών στις εφορευτικές επιτροπές οδήγησε σε αυθαίρετες «λύσεις». Χαρακτηριστικά παραδείγματα δύο από τα πιο πολυπληθή συγκροτήματα αυτά του 7ου Λυκείου και του πρώην ΕΠΑΛ στο τέρμα της οδού Αγ. Σοφίας όπου οι ψηφοφόροι για την ευρωβουλή έπαιρναν όποιο από τα ψηφοδέλτια επιθυμούσαν προς γενική θεά και κατάπληξη.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, παρουσιάζονται ελλείψεις σε ψηφοδέλτια των Περιφερειακών Εκλογών και των δύο υποψηφίων σε εκλογικά τμήματα στην περιοχή της Ανθούπολης.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι των συνδυασμών, όπως καταγγέλλεται, αναζητούν τους αρμόδιους δημοτικούς υπαλλήλους, καλώντας στα αρμόδια τμήματα, όμως κανείς δεν απαντά και κανείς δεν έχει εμφανιστεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.