Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η Γαλλία πούλησε αντιαεροπορικά όπλα στους ισλαμιστές της Συρίας. Μετά αναρωτιούνται γιατί ανεβαίνει η Λε Πεν


syria-antartes


Αραβικά πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν την παράδοση αντιαεροπορικών όπλων γαλλικής κατασκευής στους ισλαμιστές της Συρίας.





Η εφημερίδα Al-Jareeda επικαλούμενη έγκυρες πηγές αναφέρει ότι ΗΠΑ και Γαλλία έχουν κλείσει μεγάλη εξοπλιστικό συμβόλαιο με τους ισλαμιστές αντάρτες του FSA στο πλαίσιο της κλιμάκωσης που ο ίδιος ο Λευκός Οίκος ομολόγησε χθες ότι σχεδιάζει στην Συρία εναντίον του προέδρου Άσαντ.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι ταξιαρχίες των ισλαμιστών στην Ιντλίμπ (Idlib) έχουν ήδη παραλάβει γαλλικά αντιαεροπορικά όπλα οι οποίοι πληρώθηκαν από συγκεκριμένο αλλά μη-κατονομαζόμενο αραβικό κράτος (σ.σ. πρόκειται για την Σαουδική Αραβία ή το Κατάρ), και έχουν την υπερβολικά αισιόδοξη ελπίδα ότι θα πετύχουν αλλαγή της ισορροπίας δυνάμεων στο πεδίο της μάχης και θα προκαλέσουν πίεση στους νικητές της συριακής κυβέρνησης και τους συμμάχους της να δεχθούν «διαπραγματεύσεις» ενώ… έχουν ήδη νικήσει τον πόλεμο!
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.