Σελίδες

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Απιστευτο! ….”διάθεση δωρεάν μνημάτων -πρώτης τιμολογιακής τάξης- σε οικογένειες ψηφοφόρων-πελατών….” !


kaisariani-tora-voskop-logo-420.jpg

Ο Θεός να βάλει το χέρι του ….συμβαίνουν τέτοια πράγματα στα δημοτικά νεκροταφεία;
Οι προηγούμενοι και οι προ-προηγούμενοι -κατά το δημοσίευμα- “δωρητές τάφων”(;) της “Καισαριανή Δημιουργία” του κ. Α. Καμπάκα, κλπ ….και οι καταγγέλλοντες της «Καισαριανή Τώρα» του κ. Χ. Βοσκόπουλου(Ανεξάρτητοι, ΠΑΣΟΚΟ-γενείς της αγρι-ΕΛΙΑΣ, ΔΗΜΑΡ-αίοι, ΟΙΚΟΛΌΓΟΙ κ. Χρυσόγελου, κλπ ) ….μπερδεύουν τους ψηφοφόρους ….λόγω της έντονης διακομματικής “κινητικότητας” ….με την “ταμπέλα του ανεξάρτητου” στις περισσότερες
περιπτώσεις ….έτσι που να αναρωτιέται κανείς αν οι κύριοι αυτοί “καταγγέλλουν” τον εαυτό τους ή “δουλεύουν ψιλό γαζί ” του ψηφοφόρους!

Μετακινηθέντες από το ΠΑΣΟΚ-”Καισαριανή Δημιουργία” του κ. Α. Καμπάκα, σε «Καισαριανή Τώρα» του κ. Χ. Βοσκόπουλου ….οι κ.κ Κ. Παπαλάκης και Γ. Συκαμιάς …. μέλος Σ.Ε και Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Καισαριανής, αντίστοιχα.
Ρε σεις υποψήφιοι των δήμων ….κοιτάξτε πρώτα τους ζωντανούς που πεθαίνουν από την πείνα ….κι’ αφήστε τις “προεκλογικές νεκρολογίες” και τους πεθαμένους ….σε δεύτερη φάση ….αν και εφόσον αναλάβετε την “διαχείριση” του Δήμου και του νεκροταφείου την “..κονόμα”.
Εκτός και αν κάποιοι ξέρετε ….κάτι περισσότερο ….ότι δηλαδή -κοινό μυστικό- και στα νεκροταφεία το πλιάτσικο, η “κομματοσκυλία” και η ρεμούλα …. έντονα “ζουν και υπάρχουν” ανάμεσα στους νεκρούς και στα μνήματα ….”πριν και νυν και αεί και εις τον αιώνα των αιώνων” ….οπότε σωτηρία -για τους ζωντανούς- αυτής της χώρας δεν φαίνεται να υπάρχει ….ο εν ζωή και νοών, νοήτω!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Παραμάγαζο των Δημοτικών Αρχών το Νεκροταφείο(Καισαριανής)
kessariani-vironas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.