Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Οι μάνες της Ουκρανίας παίρνουν τα όπλα και καταριούνται για τους θανάτους των παιδιών τους

Γυναικείο ορθόδοξο τάγμα του Sloviansk


“Αυτήν την ώρα στη χώρα μας επικρατεί ο Σατανάς”

Γυναικείο ορθόδοξο τάγμα του Sloviansk
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Oι γυναίκες και μάνες της Ουκρανίες απώλεσαν την υπομονή τους κατά της  εγκληματικής  πολιτικής του Κιέβου  που ασκείται ενάντια σε κάθε ρωσόφωνο πολίτη. Στο Sloviansk που από τις 20 Μαίου δοκιμάζεται από τους ανελέητους βομβαρδισμούς  του πυροβολικού θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των  παιδιών τους οι γυναίκες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης. Δηλώνοντας ότι θα γίνουν ανθρώπινη ασπίδα για να προστατεύσουν τα παιδιά και τους άνδρες τους, έκαναν έκκληση στην ουκρανική κυβέρνηση, στον Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ , την Ευρωπαική Ένωση αλλά και σε όλη τη Διεθνή Κοινότητα να σταματήσουν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

Εμφανίστηκαν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένες   στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.Φώναζαν , έκλαιγαν και καταγγέλουν ότι ο ουκρανικός στρατός σπέρνει το φόβο. Καταριούνται  τις ουκρανικές αρχές.
Captugggggere
gia
H χαροκαμένη μάνα Olga Nexaieva που έχασε τον γιό της στις 10 Μαίου από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας , δημοσίευσε στα ουκρανικά μέσα, ανοιχτή επιστολή προς την κυβέρνηση του Κιέβου:
Tη νύχτα της 10ης Μαιου, σκότωσαν το γιό μου…Κατηγορώ όλη την κυβέρνηση ότι προκάλεσε πόλεμο για να πάρει την εξουσία. Θέλω όλοι αυτοί οι κύριοι να φέρουν στην Ουκρανία τα παιδιά τους από το εξωτερικό που τα έχουν στείλει και να τα εκθέσουν και αυτά στις βολές και μετά οι μάνες τους να θρηνούν πάνω από τα φέρετρά τους. Και να μην μείνει από αυτούς ούτε ίχνος αίμα, όπως έκαναν και στο δικό μου παιδί…Τρισκατάρατη να είναι η Timochenko που αν και είναι γυναίκα και μάνα όπως εμείς, καλεί να σκοτώσουν τα δικά μας παιδιά. Να τους καλέσει να σκοτώσουν την κόρη της με αυτόν τον τρόπο…Για να βασιλεύσει η ειρήνη, για να μην χάνονται άνθρωποι, πρέπει να σας πυροβολήσουν όλους. Όλους εσάς και αυτούς που σας υποστηρίζουν και σας χρηματοδοτούν με τόσο πάθος...”
10298621_703673313024136_6952908351998991291_o
Οι γυναίκες του Lougansk ίδρυσαν δική τους μονάδα πολιτοφυλακής και άμυνας και βιντεοσκόπησαν με στρατιωτικές στολές και μαύρες κουκούλες το ακόλουθο μήνυμα:
Εμείς οι γυναίκες του ορθόδοξου ρώσικου στρατού, κηρύττουμε τον πόλεμο στην δικτατορία, για όλα τα πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν στη γη μας, για κάθε είδους βρομερή πράξη που κάνατε στη γη μας. Πήραμε τα όπλα γιατί μας φτάσατε στο απροχώρητο, φύγετε από εδώ, σας δίνουμε 24 ώρες για να φύγετε.
Και θα θέλαμε να μεταφέρουμε μια καλημέρα σε όλες τις γυναίκες που ανήκουν στην 39° μοίρα των Maïdan. Κορίτσια, σας δίνουμε μια ευκαιρία, ή σταματάτε ή απλά δεν θα υπάρχετε πιά. Γιατί εσείς σκοτώσατε τους άνδρες μας γιατί ερχόσασταν και κατασκοπεύατε που βρίσκονται, που είναι τα φυλάκιά τους …Θα απαντήσουμε σε εσάς και στα παιδιά σας.
Δείτε το βίντεο:

Σε ένα ακόμα βίντεο που δημοσιεύθηκε από την πολιτοφυλακή του Donbass, μια γυναίκα με στρατιωτική περιβολή που δεν έχει καλυμμένο το πρόσωπο και στο βάθος διακρίνονται ένοπλοι ρωσόφωνοι των δυνάμεων αυτοάμυνας, μεταφέρει το εξής μήνυμα:
«Eμείς οι γυναίκες, στηρίζουμε τους άνδρες μας, τους γιους μας, τους φίλους μας  και την περιοχή μας που αγαπάμε με όλη μας την καρδιά. Τα ορυχεία μας, τα εργοστάσιά μας, τα χωράφια μας, τα δέντρα μας, τους πολίτες μας που είναι ανδρείοι και αντιστέκονται για να μας προστατεύσουν, που ξεσηκώθηκαν για να μας υπερασπισθούν, που είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη αυτήν την κρίσιμη ώρα.Που ύψωσαν το ανάστημά τους όταν όλοι οι ευρωπαιστές  Maïdan  ολοκληρωτικά μας κυρίευσαν. Αυτήν την ώρα  στη χώρα μας επικρατεί ο Σατανάς αλλα το Donbass ξύπνησε
Δείτε το βίντεο:

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.