Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Να προκαλέσουν προβλέψιμη επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία θέλουν οι Η.Π.Α.


putin_us
Συνεχίζεται το αντάρτικο στην Αν. Ουκρανία, ενώ οι ελεύθεροι σκοπευτές των παγκοσμιοποιητών πυροβολούν αδιακρίτως με τελευταίο περιστατικό, την δολοφονία μιας αθώας γυναίκας στο μπαλκόνι της στην Σλαβιάνσκ. Είναι φανερό πως η Δύση θέλει να προκαλέσει την Ρωσία να επέμβει, προκειμένου να υπάρχει αφορμή για την συσπείρωση των χωρών του ΝΑΤΟ εναντίον της «Αρκούδας», που θέλει να εδραιώσει την υπεροχή της στην περιοχή της Ευρασίας.
Επιπρόσθετα η Ρωσία παρουσιάζεται στην κοινή γνώμη ως δύναμη εισβολής στην Αν. Ευρώπη και οι Η.Π.Α. χρησιμοποιούν, όπως σας έχουμε γράψει, το κακό παρελθόν που έχουν πρώην σοβιετικές δημοκρατίες ή πρώην χώρες του συμφώνου της Βαρσοβίας με το τότε κομμουνιστικό καθεστώς της Μόσχας.
Οι Δυτικοί χρησιμοποιούν τους ακροδεξιούς στα φανερά, για να επιρρίψουν σε αυτούς την ευθύνη πράξεων όπως το ολοκαύτωμα στην Οδησσό και να μην κατηγορηθεί το Κίεβο που υποτίθεται προωθεί πλήρη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Ως δικαιολογία της έξαρσης του ναζισμού παρουσιάζεται μάλιστα έντεχνα η «ρωσική εισβολή» στην Κριμαία, η οποία τους έδωσε δήθεν αφορμή κινητοποιήσεων. Έτσι εφόσον επέμβει τώρα η Ρωσία, θα θεωρηθεί ότι δεν έχει την δικαιοδοσία του Ο.Η.Ε. και σχεδίαζε από την αρχή την κατάκτηση της Ουκρανίας και άλλα τόσο «χαριτωμένα» από τους πραγματικούς εισβολείς της νύχτας δημιουργίας χάους στο Κίεβο, προκειμένου η χώρα να περάσει στο ΔΝΤ και οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ να πλησιάσουν και από εκεί στα ρωσικά σύνορα. Άλλωστε υπάρχουν δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ότι το Κίεβο παίρνει εντολές από FBI και CIA.
Ωστόσο η ηγεσία του Κρεμλίνου δεν είναι καθόλου χθεσινή και προσπαθεί, παρότι οργισμένη, να μην πέσει στην παγίδα της Δύσης, ενισχύοντας στην παρούσα φάση τις ρωσόφιλες ομάδες αυτοάμυνας που αμύνονται κατά των δυνάμεων του Κίεβο και των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ.
Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού φωνές βετεράνων των μυστικών υπηρεσιών της παγκοσμιοποίησης προειδοποιούν την Ουάσινγκτον να σταματήσει να προκαλεί την Ρωσία στην αυλή της, καθώς γνωρίζουν ότι οι Ρώσοι συγκρατούνται μεν τώρα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν εργάζονται για να βρουν την κατάλληλη στιγμή αντίδρασης, προλαβαίνοντας γεγονότα και καταστάσεις. Συγκεκριμένα πιστεύουν πως: «Η αποστολή σημαντικών στρατιωτικών δυνάμεων σε χώρες που συνορεύουν με την Ουκρανία θα ισοδυναμούσε με την εκτίναξη γκαζολίνης σε μεμονωμένες ως τώρα και περιορισμένες εστίες φωτιάς».
ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.