Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Τωρα: Παραιτήθηκε ο Κουβέλης!





Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.

Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.
Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος , να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες.
Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις.
σσο: Η φωτό δεν ειναι καθόλου άσχετη…
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Ειναι ενα παρακλαδι απο το ολον διεφθαρμενο ΠΑΣΟΚ και αυτος και κανει γεροντικα ναζια, αντι να καθεται και να παιδαγωγει τα εγγονια εθνικα και πατριωτικα. Που να τον βρει τον πατριωτισμο, αυτος και η συμμορια του. Ο μονος πατριωτισμος γι αυτους και το μορφωμά τους, ειναι πως να πατρψουν τους ανωμαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.