Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πιο ακριβά τα μεροκάματα στην Τουρκία! ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ!


20140521-101512-36912085.jpg
Από “τα Νέα”
“Η συναρμολόγηση των πούλμαν και των δημόσιων λεωφορείων θα έχει μεταφερθεί από το εργοστάσιο στο Πλάουεν της Γερμανίας στην Άγκυρα ως το Μάρτιο του 2015, ανακοίνωσε η εταιρεία.
Η μεταφορά της παραγωγής στην Τουρκία, όπου η MAN απασχολεί σχεδόν 1.700 εργάτες στην Άγκυρα, θα επιτρέψει στον κατασκευαστή να μειώσει σημαντικά τα κόστη παραγωγής του.

Το εργατικό κόστος στην κατασκευαστική βιομηχανία της Τουρκίας ήταν
5,17 ευρώ την ώρα ανά εργάτη το 2012, περίπου το ένα έβδομο των 36,98 ευρώ που ήταν στη Γερμανία, σύμφωνα με το οικονομικό ινστιτούτο IW που έχει την έδρα του στην Κολωνία.”
Τόσο γλείψιμο στους Γερμανούς και με τόση εμπειρία δική μας στην κατασκευή οχημάτων ούτε την ΜΑΝ δεν μπορεσαν να φέρουν εδώ!
Χορτάσαμε μόνο ΘΑ και ΘΑ at nauseam.
Για να δούμε και τα νούμερα :
500/25=20, 20/8=λιγότερο από 3 ευρώ … άρα το κόστος εργασίας στην Ελλάδα είναι πολύ λιγότερο από το 5,17 ανά ώρα της Τουρκίας που αναφέρουν τα Νέα.
Αν οι υπολογισμοί μου είναι ορθοί τότε είναι άξια συγχαρητηρίων η Κυβέρνηση για την τρομερή επιχειρηματολογία της περί ΑΝΤΙ-προσέλκυσης επενδύσεων.
Δυστυχώς ο ραγιαδικός νεοφιλελευθερισμός περιορίστηκε στην πατρίδα μας σε “επενδύσεις” του τύπου ξεπουλήματος από το ΤΑΙΠΕΔ Ελληνικών παραλιών μοναδικού κάλλους στις οποίες θα μας κάνουν την χάρη να έχουμε προσβαση τρώγοντας κανένα σουβλάκι δίπλα με τους υπέρβαρους Τεύκτονες με το βραχιολάκι που δεν θα αφήνουν μία σε μας τους “τεμπέληδες” με τις περισσότερες ώρες εργασίας στην Ευρώπη.
Που είσαι ρε Κολοκοτρώνη να ξαναφωνάξεις “φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους” και δεν πάνε να τον βγάλουν ρατσιστή οι ενδοτικούρες θολοκουλτουριάρηδες.
Ιωάννης Κόντος
Υ. Γ. Σε σχόλια με ψευδώνυμα δεν απαντώ.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.