Τρίτη 20 Μαΐου 2014

« ΔΥΟ ΤΖΑΜΙΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ »

kjkl

 René Marchand “οι Ευρωπαίοι εθελοτυφλούν σχετικά με το κίνημα του πολιτικού Iσλάμ που υποκρύπτεται πίσω από την επικάλυψη της θρησκείας”.
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
O René Marchand είναι δημοσιογράφος,συγγραφέας,αραβολόγος,ειδήμονας στον αραβικό κόσμο, την μουσουλμανική κουλτούρα και στις αρχαίες γλώσσες. Το 2013 εξέδωσε το βιβλίο Reconquista ou mort de l’Europe (Επανάκτηση ή θάνατος της Ευρώπης). Παραχώρησε  συνέντευξη στο La Voix de la Russie (20. 05.14).
René Marchand :

“Το ισλάμ αδιάκοπα αυξάνει την εδραίωση του και την επιρροή του στη Γαλλία.Το κίνημα ξεκίνησε την δεκαετία του 70 και επιταχύνθηκε με την άνοδο στην Προεδρία του François Hollande το 2012. Δεν θα είχε εκλεγεί χωρίς την αθρόα υπερψήφισή του από τους μουσουλμάνους εκ των οποίων οι 9 στους 10 είναι επεφρασμένα υπέρ του. Πήρε νέα μέτρα που ευνοούν την νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών,την δημογράφησή τους,την παροχή του ασύλου….οι μουσουλμάνοι είναι ολοένα και πολυάριθμοι στο γαλλικό έδαφος. Το συναίσθημα ότι ανήκεις στην μουσουλμανική κοινότητα – umma – είναι όλο και πιο δυνατό ανάμεσά τους. Τα σημάδια αυτής της ένταξης πολλαπλασιάζονται: μαντήλα, burqa, ραμαζάνι,κρέας halal… Ακραία κινήματα όπως οι σαλαφιστές αναπτύσονται στις ευαίσθητες γειτονιές.
Η umma θεωρείται « η καλύτερη των κοινοτήτων» σύμφωνα με το Κοράνι.Ο Allah την επιφόρτισε να επιβάλει σ΄ολόκληρη την ανθρωπότητα το Νόμο του με το κήρυγμα και τον πόλεμο.Όλες οι άλλες κοινοτικές μορφές: έθνος ,φυλή, οικογένεια οφείλουν να απαλειφθούν μπροστά της και στο ιερό της καθήκον.Τον πιο μεγάλο κίνδυνο δεν τον αποτελούν οι ενδεχόμενες επιθέσεις που θα δεχθούμε απ΄ όσους επιστρέφουν από το τζιχάντ αλλά ο υπονομευτικός πόλεμος από την ισλαμοποίηση του δημογραφικού και την προπαγάνδα υποστήριξη που συνεισφέρουν:πολιτικοί,χρηματοδότες,θρησκευτικοί ηγέτες,δημοσιογράφοι και διανοούμενοι… Σήμερα ένα παιδί μουσουλμάνου γνωρίζει ότι αν εγκαταλείψει τη θρησκεία του κινδυνεύει με θανατική ποινή,επιλέγουν ονόματα ισλαμικά.Ένα τζαμί δεν είναι μόνο ένας τόπος λατρείας είναι ένα απαλλοτριωμένο κομμάτι γης του Οίκου του Πολέμου (dâr al-harb : γη των απίστων) για να ενταχθεί στον Οίκο του Ισλάμ (dâr al-islâm).
Στη Νιγηρία η Boko Haram διαθέτει 30 000 μέλη εκ των οποίων 10.000 μαχητές: Boko Haram είναι στην διάλεκτο haoussa.Το όνομα στα αραβικά είναι : σουννιτική ομάδα για το κήρυγμα και το Tζιχάντ.
Δημοσιογράφος: 2 τζαμιά χτίζονται κάθε εβδομάδα ενώ υπάρχουν ήδη 2390;
René Marchand :Το όνομα που πιο συχνά δίνεται στα τζαμιά στη Γαλλία είναι Al-fath που σημαίνει η εκστρατεία. Λιβανοποίηση της χώρας από την αποικοιοποίηση της.Το ισλάμ ως « θρησκεία » είναι ο δούρειος ίππος στον πόλεμο που προσβλέπει στην εξαφάνισή μας.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.