Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ποιος άλλος λέτε ότι δεν θέλει εκλογές στην Ελλάδα; Ο εθνικός απατεώνας που κατηγόρουσε τον Ελληνικό λαό τώρα λέει ότι δεν φταίει η Ελλάδα

GAP-kastelorizo[1]
Ποιος άλλος λέτε ότι δεν θέλει εκλογές στην Ελλάδα;

Ο Γιώργος Παπανδρέου…
Με το που έκανε την κοινή εμφάνιση με τον Κουβέλη, η ΔΗΜΑΡ καταποντίστηκε… Το μήνυμα το έλαβε και ο ίδιος…

Πως λοιπόν να θέλει εκλογές;
Μιλώντας σε συνέδριο στο Βερολίνο της Hartie School of Governance είπε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει θέμα διεξαγωγής πρόωρων εθνικών εκλογών, εξαιτίας των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ 1% ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ”!

20140527-092512-33912775.jpgΤο πολιτικό ανδρείκελο, ο πολιτικός γκάνγκστερ που επέτρεψε σε συγγενικά του πρόσωπα να στήσουν χορό πάνω στον δημόσιο πλούτο, έχει τώρα το θράσος να “αποκαλύπτει” ότι “δεν φταίει η Ελλάδα” και ήταν λάθος να λέγεται αυτό το πράγμα! Μα ποιός το είπε; Ποιός έβαλε την οικουμένη στην ρατσιστική συκοφαντία των “διεφθαρμένων Ελλήνων”; Μα φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου! Ο άνθρωπος που δικαιολογημένα νόμιζε ότι οι Έλληνες είναι σαν αυτούς του περιβάλλοντος του! Του ρεμπεσκέδες, άρπαγες διεφθαρμένους δηλαδή.
Και τώρα, μετά την τεράστια επιτυχία του να πάρει 1% στις Ευρωεκλογές, έχει το θράσος να βγάζει διαγγέλματα, καταδικάζοντας τον εαυτό του!
Η επιλογή του συνδυασμού για την Ελλάδα προκάλεσε τεράστιες συνέπειες σε ό,τι αφορά την ύφεση και την ανεργία, χωρίς μάλιστα να έχει δημιουργηθεί ένα κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας που θα προστατεύει τους πολίτες, συνέχισε ο κ. Παπανδρέου και τόνισε ότι ήταν λάθος η “εθνική ρητορική”, που έλεγε ότι “φταίει η Ελλάδα” ή “φταίει ο Νότος”, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση καθυστέρησε να δράσει συλλογικά και να αντιμετωπίσει τις ανισορροπίες της.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.