Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης : Ψηφίστε ΝΔ ή Ελιά Ευρώ χωρίς ευρωζώνη δεν υπάρχει


590_441a91762d72113177fe1dc19fae5cb1



Το δημοσίευμα που κάνει λόγο για το «Σχέδιο Ζ», σύμφωνα με το οποίο πριν από τις εθνικές εκλογές του 2012 στην Ελλάδα, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ είχαν προετοιμάσει το μυστικό Σχέδιο Ζ, που αφορούσε τον τρόπο μετάβασης της χώρας από το ευρώ στη δραχμή, όπως προκύπτει από την έρευνα των Financial Times για την κρίση της ευρωζώνης, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, διευκρίνισε ότι ευρώ, χωρίς να τηρούνται οι κανόνες της ευρωζώνης, δεν υπάρχει. «Στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα είμαστε, γιατί κάποιοι σαν και εμένα στη Βουλή και εκατομμύρια Έλληνες στις κάλπες ψήφισαν να τηρήσουμε το πρόγραμμα», υπογράμμισε.
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι η γνώμη του είναι αδιάφορη.
Απευθυνόμενος, στη συνέχεια, στο δημοσιογράφο Αντώνη Δελλατόλα, τον προέτρεψε να ψηφίσει ΝΔ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ψηφίστε ΝΔ στις εκλογές και αφήστε τις μπούρδες για το καλό το δικό σας. Εσείς έχετε επιχείρηση που θα την κλαίτε την άλλη μέρα μαζί με μερικούς άλλους», ενώ απηύθυνε κάλεσμα «σε όποιον πιστεύει ότι αυτά τα δύο χρόνια η Ελλάδα έκανε μία προόδο και σήμερα το μέλλον είναι πιο ασφαλές απ” ό,τι, πριν από δύο χρόνια, με τα σχέδια Ζ, να ψηφίσει ΝΔ, εάν είναι κεντροδεξιός και ΕΛΙΑ, αν είναι κεντροαριστερός».




enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.