Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Conchita Wurs: Το νέο πρότυπο της Νέας Τάξης και του Ελληνικού life style...


ConchitaWurstL


Τις επόμενες ημέρες θα αναλάβουν τα πρωινάδικα και οι μεσημεριανές life-style εκπομπές να μας πείσουν ότι είναι η «νέα τάση» και πόσο «καταπληκτικο» ήταν το τραγούδι κι ο ερμηνευτής…




Aν είχε κανείς κάποιες αμφιβολίες για τα δυτικά-νεοταξικά πρότυπα που προωθούνται ειδικά στους νέους η εμφάνιση και τελική επικράτηση της Conchita Wurst ή ο κατά κόσμο Thomas Neuwirth στον διαγωνισμό της Eurovision νομίζουμε ότι πρέπει να τις έχει ξεδιαλύνει.
Κάτι μεταξύ Τζίμη Πανούση με τουαλέτα και της περίφημης γυναίκας με τα μούσια στις παραστάσεις των παλαιών τσίρκων, πρακτικά ένα αξύριστο τραβεστί, έλαβε 290 βαθμούς και κέρδισε τον διαγωνισμό.
Τις επόμενες ημέρες θα αναλάβουν τα πρωινάδικα και οι μεσημεριανές life-style εκπομπές να μας πείσουν ότι είναι η «νέα τάση» και πόσο «καταπληκτικο» ήταν το τραγούδι κι ο ερμηνευτής…
defencenet.gr

Στο Αυστριακό TΡΑΒΕΛΙ έδωσε τους 12 βαθμούς η Ελλάδα στη Eurovision με φόντο τη βουλή! Ξεφτίλες!!!
Λίγο μετά τις 22:00 ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2014 στο B&W Hallerna της Κοπεγχάγης.
Να σημειώσουμε ότι μόνο ως αποκρουστικό μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά και να αντιμετωπιστεί το θέαμα που παρουσιάστηκε στον τελικό της Eurovision από τη γυναικεία φιγούρα με… μούσι του Thomas Newrith, ο οποίος έχει πλέον μετονομαστεί σε… Cochita Wurst.
Nα σημειώσουμε επίσης ότι η Κύπρος δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision.
b1aa7ddbe5dcd730c758d9e39e4fa9bf_XL
Και εμείς τι κάναμε;;; Δώσαμε τους 12 βαθμούς! Συγχαρητήρια!
Ξεφτιλες!!!
makeleio
Η τελευταία εκκεντρική προσωπικότητα που είχε δώσει η Αυστρία στην Ευρώπη πριν την Κοντσιτά…


κοντσιτα
hitler gay…είχε επίσης σαγηνεύσει την Ευρώπη. Είχε δε, δύο κοινα στοιχεία.Ήταν και αυτός γκέι, με μουστάκι.
Να ανησυχώ γιατρέ μου;
Τρολοκράτης
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.