Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο που εξαφάνισε ο Θεοδωράκης και το Mega! Τα έχουν κάνει σημαία οι σκοπιανοί ναζί…


το ποταμι εμετος

Μπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, κομματικά κλπ, αλλά υπάρχει μία βασική αρχή. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν.
Έτος 2008. Ήταν η χρονιά του μεγάλου “ΟΧΙ” με το βέτο του Καραμανλή στην ένταξη των Σκοπίων. Την ίδια στιγμή όμως, οι νταβατζήδες και οι αχυράνθρωποι δημοσιογράφοι έδιναν τα ρέστα τους για να “ευαισθητοποιήσουν” την κοινή γνώμη, ώστε να δεχθεί πιο απαλά την ένταξη των Σκοπίων. Θεωρούσαν βέβαιο πως ο Παπανδρέου και η συμμορία του, καθώς και οι αχυράνθρωποι στην κυβέρνηση θα άνοιγαν την κερκόπορτα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ όπως είναι επόμενο, το Mega και ο αχυράνθρωπος πρωταγωνιστής του. Ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο μοναδικός άνθρωπος που έδωσε βήμα σε φασίστες και πράκτορες ώστε να ξεράσουν την προπαγάνδα μίσους. Ώστε να πιέσουν την κυβέρνηση να ενδώσει…
Τα χρόνια πέρασαν, το Mega, οι κοντομηνάδες και οι Θέμοι κατάφεραν να γκρεμίσουν τον Καραμανλή, άλλοι να θησαυρίσουν και άλλοι να γλιτώσουν την φυλακή λόγω των υπηρεσιών τους. Και επανέρχονται τώρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε άλλον ρόλο: Αυτόν του πολιτκού. Ώστε να μαζέψουν πάλι τους χαχόλους που ψήφισαν Σημίτη ή Παπανδρέου και να τους επαναπατρίσουν σε ένα ελέγξιμο μαντρί ώστε να εξασφαλίσουν την αυριανή συγκυβέρνηση πάλι των νταβατζήδων.
Για να το καταφέρουν αυτό, έπρεπε να σβήσουν το “μαύρο” προδοτικό παρελθόν. Εξαφάνισαν λοιπόν τα βίντεο της ελεεινής, προπαγανδιστικής εκπομπής. Για κακή τους τύχη όμως, οι σκοπιανοί φασίστες όχι μόνον τις είχαν κρατήσει, αλλά τις έχουν σημαία της ναζιστικής τους προπαγάνδας μέχρι και σήμερα. Απολαύστε τες και θυμηθείτε: Μπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, κομματικά κλπ, αλλά υπάρχει μία βασική αρχή. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν.

Προσέξτε το ‘χαλαρό στυλάκι’ που πάει στα καφενεία στην Φλώρινα, όπου δήθεν είναι όλοι σλαβόφωνοι… Και δείτε επίσης, πόσο στο ‘χαλαρό’ αναφέρεται στο αν είναι κακό να αποκαλούμε τους σλαβόφωνους ‘Μακεδόνες’.

Φανταστείτε μετά τον κο Θεοδωράκη στην βουλή, να κατεβάζει νομοσχέδιο για την αναγνώριση των όποιων δίγλωσσων που είναι και σλαβόφωνοι ως μειονότητας που μάλιστα θα πρέπει να αυτοπροσδιορίζεται όπως νομίζει, δηλαδή ως ‘μακεδονική’.
Για τον αλυτρωτισμό και ιμπεριαλισμό των Σκοπιανών κουβέντα. Αλλά, βέβαια, αυτό είναι άλλο θέμα…
olympia.gr

2 σχόλια:

  1. AΧ!ΜΩΡΕ!ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ!ΔΕΙΞΕ ΟΙΚΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΤΕΚΝΑ!
    ΤΟΝ ΚΑΫΜΕΝΟΥΛΗ ΤΟΝ ΤΟΥΪΤΙ!ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΛΕ!ΑΛΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ Η ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ'ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ 'ΓΚΟΥΦΗ' ΑΝΗΨΙΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ,ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΜΠΛΑΖΕ ΜΕΛΑΝΖΕ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΦΡΥΔΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΗΚΩΜΕΝΟ Ο ΓΟΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑΛΟΥ ΤΟΥΡΚΧΑΪΒΑΝ ΚΑΝΑΛΙΟΥ...
    ΠΩΣ ΒΡΕ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΥΡΗΣ ΒΡΕ!
    ΠΩΣ ΝΑΡΚΙΣΣΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΖΒΑΡΤΖ=ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ;ΤΊ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΟΥ;ΠΟΣΑ ΝΤΟΛΑΡΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ Ο ΓΛΥΚΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΙΚΟ ΝΗΣΑΚΙ,ΤΊ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ;ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ Ο ΜΕΣΗΛΙΞ ΚΑΤΟΥΡΛΗΣ,ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ....
    ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΓΚΟΥΦΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΜΕΙΣ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΒΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DNA...AM ETΣΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΟΣΗΜΙΤΑΙΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΠΤΟΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ;ΠΡΙΤΣ!ΕΙΠΑΜΕ ΟΒΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ.ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ, 'ΟΠΟΥ ΒΛΑΚΕΣ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ'.ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΣΑΙ 'ΠΟΡΝΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ,ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΡΑΒΒΙΝΙΚΕΣ,ΛΟΓΩ ΠΡΟΙΚΟΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΝΥΦΟΥΛΑ'....
    ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΡΕΣΤΩΡΑΝ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΩΝ ΝΤΟΛΛΑΡΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ,ΦΙΝΟΣ ΜΕ ΣΑΚΚΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΑΡΩ!ΦΟΒΕΡΟ!!!
    ΕΝΑ ΠΡΩΪΝΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΛΙΝ...ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΛΕΦΟΥΝΚΕΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΟΥΝΚΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ 'ΠΡΟΜΠΛΕΜΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΧΙΣ ΣΒΑΪΝΧΟΥΝΤΕΝ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡ ΑΒΟΥΡΕΝ ΑΡΟΝΕΝ.ΣΝΕΛ!'.
    ΚΑΙ ΝΑ'ΤΑ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΛΙΑ ΚΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑ!"ΑΝΤΕ ΒΡΕ!ΘΑ ΓΙΝΩ ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ!ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΝ 'ΠΟΥΛΗΘΕΙΣ' ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ'ΛΕΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΡΥΟΚ@ΛΗ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ".
    Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ 'ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ'-ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 'ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ' =ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ,ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΤΑ ΟΡΓΙΑ,ΤΟΥ ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΏ- ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ 32ου ΒΑΘΜΟΥ ΜΑΣΣΟΝΟΤΕΡΕΝΣ;ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΚΑΪΝΗΣ;Ο ΚΡΥΦΟΜΑΣΣΩΝΟΣ ΤΟΛΗΣ.ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΑΠ'ΤΑ ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΗ 'ΞΑΠΛΩΣΑ Μ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ' ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΣΟΚΑ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΙΝΑ ΑΤΖΕΛΑ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ+ΜΟΥΤΣΟΣ ΝΤΙΝΕΪΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΓΝΗΣΙΟΣ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ήξερα οτι η σκληρότητα, η κακεντρέχεια και η ύβρις είναι χαρακτηριστικά, ειδικά των Ελλήνων. Είμαι σίγουρος οτι είναι δυνατόν να πει κανής αυτά που θέλει και πιστεύει οτι πρέπει, χωρίς να φωνάζει (κεφαλαία) να χρησιμοποιεί βρισιές ως ευφυολογήματα και απόψεις ως γεγονότα. Κύριε/Κυρία, θα προτιμούσα να με παραπέμπατε σε περισσότερα στοιχεία ή/και να μην προσβάλλετε ούτε την καταγωγή μου, ειρωνικά, ούτε την ευφυία μου. Αλλά, τι να κάνουμε, ευτυχώς ακόμα στο Internet επιτρέπεται να πει κάποιος ότι θέλει, ακόμα και φανατικοί. Ευτυχώς, αν και σας φοβάμαι, πιστεύω στην ανάγκη ελευθερίας. Ειλικρινά. Α, και κρίμα που έχετε τόσο θυμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.