Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Άλλα κόλπα πλέον στην Συρία! Οι S-300 λόκαραν τουρκικά μαχητικά και τους έκαναν λαγούς!

s300 συρια

Για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια,  η αεράμυνα της Συρίας έκανε επίδειξη δύναμης σε αεροσκάφη που πετούσαν εντός τουρκικού εναερίου χώρου!

Συγκεκριμένα, 3 τουρκικά F-16 που πετούσαν με κατεύθυνση τα Συροτουρκικά σύνορα “κλειδώθηκαν” από το ρανταρ σε φάση “Target Lock” με τους πυραύλους να σημαδεύουν τους κλειδωμένους στόχους. Οι τούρκοι πανικόβλητοι έγιναν λαγοί πριν προσεγγίσουν τα σύνορα. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια.
Ο λόγος είναι ότι οι συντριπτικές νίκες του Συριακού στρατού και των Κουρδικών πολιτοφυλακών, βοήθησαν την ανάπτυξη της αεράμυνας στα σημεία όπου δρούσαν οι ισλαμοφασίστες με την βοήθεια των τούρκων.
Αυτό να γινει μάθημα στην Ελληνική ηγεσία, για την σημασία της ελεύθερης Συρίας…
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.