Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Στα κρυφά πήγε στον Ανακριτή ο Παπακωνσταντίνου! Ελεύθερος με 30.000 για την λίστα Λαγκάρντ. Εσύ στην φυλακή για 1000


papa

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπαακωνσταντίνου μετά την σημερινή απολογία του στον αρεοπαγίτη ειδικό ανακριτή Ιωσήφ Τσαλαγανίδη για την υπόθεση της
λίστας Λαγκρντ.

Ομόφωνα στον ο πρώην υπουργό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της καταβολής εγγύησης ύψους 30.00 ευρώ, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα.
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου απόλογήθηκε για δύο αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος (απιστία στην υπηρεσία και νόθευση εγγράφου) και ένα σε βαθμό πλημμελήματος (παράβαση καθήκοντος) για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.