Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ανελέητος πόλεμος στους ισλαμοφασίστες από τον πρόεδρο της Αιγύπτου – κλείνουν επιχειρήσεις που συνδέονται με τους γενοκτόνους.

αιγυπτιακο σουπερ μαρκετ ισλαμοφασιστων

Το είπε, ο λαός του έδωσε την εξουσία και τηρεί τις δεσμεύσεις του. Ο στρατηγός Σισι με μία ιστορική απόφαση, έκλεισε δύο αλυσίδες σουπερ μάρκετ και πολυκαταστημάτων με την αιτιολογία ότι ανήκουν σε επιχειρηματίες – μέλη της μουσουλμανικής αδελφότητας.

Νομικά, η απόφαση τεκμηριώνεται ως εξής: Τα κέρδη που δημιουργούνται από την δραστηριότητα αυτών των επιχειρήσεων, διοχετεύονται στην τρομοκρατική οργάνωση. Τόσο απλά και ξεκάθαρα.
Πρόκειται για τα σουπερμάρκετ Seoudi του Abdel Rahman Seoudi, και τα εμπορικά κέντρα Zad των οποίων ο ιδιοκτήτης είναι ο Khairat al-Shater.
Την ίδια στιγμή, οι θηριωδίες στο Ιράκ έχουν κάνει την λαλίστατη συμμορία της Κλίντον να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη “διαμαρτυρίας” για τις ενέργειες του προέδρου της Αιγύπτου.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.