Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Πολιτικός με μπόι ο Λαβρόφ! Άστραψε και βρόντηξε για ΗΠΑ και Βρετανία στο Ιράκ



Του Στρατή Μαζίδη
Άστραψε και βρόντηξε ο ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ σχετικά με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στο Ιράκ:

Έχει αναφερθεί πως ο βρετανός υπουργός εξωτερικών δήλωσε ότι οι εξελίξεις στο Ιράκ δείχνουν την κυριαρχία της τρομοκρατίας στην ευρύτερη περιοχή εξαιτίας της έλλειψης της συμφιλίωσης στη Συρία.

Γνωρίζουμε πως οι άγγλοι συνάδερφοί μας έχουν ένα μοναδικό ταλέντο  να διαστρέφουν τα πάντα. Ωστόσο δεν περίμενα αυτής της μορφής τον κυνισμό καθώς όλα όσα συμβαίνουν στο Ιράκ είναι το αποτέλεσμα της ολοκληρωτικής καταστροφής της περιπέτειας που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ξέφυγε εντελώς από τον έλεγχο.
Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και τη στήριξή μας στις ιρακινές αρχές, ο λαός του Ιράκ οφείλει να αποκαταστήσει την ειρήνη και την τάξη στο Ιράκ αλλά οι πράξεις των φίλων μας στη Δύση εγείρουν πολλές απορίες.
Η ενότητα του Ιράκ τίθεται εν αμφιβόλω. Η τρομοκρατία αναπτύσστεαι διότι οι δυνάμεις κατοχής δεν έδωσαν σημασία στις εσωτερικές πολιτικές διεργασίες, δε βοήθησαν τον εθνικό διάλογο και προώθησαν μόνο τα δικά τους συμφέροντα.
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.